Dictatura unui primar: contracandidatul e șicanat cu Poliția Locală, care-i pune fiola de câte ori îl prinde

0
2523

Orășelul Pătârlagele, din județul Buzău, este un exemplu de transformare a unei localități în feudă a unui satrap local. Locul în care statul e baronașul local, legile se suspendă, iar puținii oameni de Opoziție sunt hăituiți cu instituțiile așa-zes publice: poliție, școală etc.

Claudiu Voicu (ex-PNL) a anunțat că anul viitor va candida la Primăria orașului Pătârlagele. Asta pare să nu fie pe placul primarului în funcție, Ion Gherghiceanu (PSD).

Voicu e oprit tot mai des în trafic, tras pe dreapta și pus să sufle în fiolă. Deși alcoolemia sa a fost zero de fiecare dată, polițiștii continuă să-l oprească, într-o operațiune ce aduce a hărțuire.

Recent, Claudiu Voicu a filmat pe ascuns un asemenea episod. Neștiind că e filmat, unul dintre polițiști face afirmații incredibile.

Voicu: Cam des, totuși, mă opriți. Cam hărțuire. Nu vi se pare că e cam hărțuire?

Polițist: Ba da.

Voicu: V-a pus domnul Gherghiceanu să mă opriți?

Polițist: Da, da.

Voicu: Domnul Gherghiceanu v-a pus să mă opriți?

Polițist: Da.

Voicu: Daaaaa? Cum, dom’le, domnul primar de la Pătârlagele v-a pus să mă opriți?!

Polițistul pare să vorbească serios, ceea ce face ca faptele sale să fie foarte grave. Iar dacă vorbește „la mișto”, e la fel de grav. Un polițist nu are voie să discute astfel cu un șofer tras pe dreapta.

Nici la școală nu e binevenit!

O altă filmare este făcută la școala din localitate, unde învață și copiii lui Claudiu Voicu. Aici, personajul care pare să aplice „politica” primarului Gherghiceanu este portarul școlii. Acesta îi lasă pe părinții altor elevi să intre în curtea școlii, să-și ia copiii, doar Claudiu Voicu e ținut la poartă. O secvență de hărțuire pe care Voicu o punea pe seama unui primar răzbunător.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here