joi, mai 2, 2024
AcasăLumeaDEZVĂLUIRI. Strategia lui Putin după ce va fi reales: exportarea haosului, intensificarea...

DEZVĂLUIRI. Strategia lui Putin după ce va fi reales: exportarea haosului, intensificarea ofensivei contra Occidentului, pregătiri pentru cel de-al Treilea Război Mondial. Hackerii i-au aflat intențiile

-

La nivelul cel mai înalt al conducerii Rusiei s-a stabilit deja strategia pe care imperiul o va urma după formalitatea realegerii lui Putin: se pregătește o perioadă de intensificare paroxistică a conflictului cu Occidentul și descărcarea tensiunilor interne prin expansiune teritorială externă. Pentru omenire se prefigurează ani foarte grei, în care Rusia va căuta cu orice preț agresiunea, calculând încă de pe acum pașii pentru atacarea unor țări NATO.

Documentul privind noua politică a Rusiei după realegerea lui Putin a fost piratat de hackeri și publicat pe site-ul Informnapalm.org/ua, iar dezvăluirile sunt șocante.

Unul dintre documentele furate de hackerii ucraineni este o scrisoare a lui Viaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat a Rusiei (echivalentul Camerei Deputaților în România), pe care acesta i-a adresat-o lui Vladimir Putin. Putin a dat rezoluția „De acord“ și a semnat pe document.

În scrisoare apar mai multe idei principale:

- Advertisement -
  1. Intensificarea naționalizării economiei. Toate industriile extractive vor fi naționalizate.
  2. Intensificarea cenzurii, inclusiv a televiziunii și a internetului.
  3. „Soluționarea“ problemei opoziției.
  4. Dezoccidentalizarea.
  5. Exportul haosului în străinătate și descărcarea tensiunilor de pe plan intern prin expansiune externă.

Volodin își întemeiază scrisoarea pe un studiu făcut de Academia Rusă de Științe. Lucrurile sunt extrem de clare. În studiul elaborat de experții Kremlinului se menționează: „(…) După încheierea Operațiunii Militare Speciale în Ucraina și căderea regimului de la Kiev, confruntarea Rusiei cu Occidentul nu se va opri, ci doar se va intensifica. (…) Rusia se pregătește pentru cel de-Al Treilea Război Mondial“.

Se menționează că e de așteptat o creștere a „tensiunilor interne (…) legate de prețurile de consum, nivelul salariilor, pensiile (…) în contextul creșterii cheltuielilor pentru efectuarea SMO”, iar soluția pentru aceste tensiuni este ca regimul Putin să le „exporte în străinătate”, adică să escaladeze conflictul și să inițieze noi agresiuni armate, astfel încât populația să-și îndrepte furia către inamici externi.

Extrem de important este că în acest document se menționează „rușinosul Tratat de la Brest-Litovsk” din 1918, dar și pierderea controlului asupra Pactului de la Varșovia. Strategia prevede necesitatea ca acest lucru să fie inversat. Deja aici devine absolut evident că sunt vizate Polonia, Slovacia, Cehia, Bulgaria, România. Ungaria a revenit deja pe orbita Moscovei, se comportă ca un stat clientelar și e de așteptat ca Putin să folosească Budapesta pentru a întârzia ori bloca orice reacție de apărare a UE și a NATO.

- Advertisement -

Răsplata e destul de ușor de anticipat, de vreme ce Viktor Orban are deasupra biroului său de premier harta Ungariei Mari, care încorporează Transilvania, Transcarpatia, Croația și părți din Slovacia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Putin si echipa sunt odiosi. Rusii ii tolereaza de frica, sper ca nu gandsc la fel. Ca isi dau seama ca sunt europeni, crestini, ca ideea de imperiu este cel putin anacronica, iar razboiul pe care il duc impotriva unui popor cu care se inrudesc este oribil. Ca doar ideea de a declansa distrugerea omenirii fac din Rusia o tara a diavolului.
    Inmormantarea lui Navalnii a aratat ca exista acolo multi oameni curajosi. Poate mai multi au gandit ca ei, dar au stat pititi acasa. Dar cei mai multi rusi, dupa dictura comunista si cea putinista se multumesc doar sa fie lasati sa traiasca.
    Ar fi problema lor, dar Putin vrea sa tulbure lumea si, in cruzimea si iresponsabilitatea pe care le-a demonstrat, ar putea declansa o catastrofa mondiala. SUA si UE trebuie sa ia masuri urgente, inteligente, energice.
    Nu prea se vad, cel putin in UE. Asa ca… Domnul cu mila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -