miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsDeputatul-mitralieră: "Nimeni nu vrea să stea în pușcărie". Visul său: "Toată lumea...

Deputatul-mitralieră: „Nimeni nu vrea să stea în pușcărie”. Visul său: „Toată lumea mulțumită”

-

Cătălin Rădulescu (PSD), zis și „deputatul-mitralieră” (pentru că i-ar fi mitraliat pe protestatarii #Rezist), este unul dintre marii susținători ai legilor pro-corupție și anti-justiție. El e în stare să motiveze orice golănie. E drept că are o experiență nefericită cu justiția, fiind condamnat la un an și jumătate de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită.

„Mitralieră” încearcă să justifice și modificările legislației anti-evaziune, pe care să devină pro-evaziune.

  • „Am făcut o lege prin care el a înțeles că noi am întins o mână de ajutor. Recunoaște că a greșit, dar nu mai are voie să greșească și-și plătește și această greșeală, cu 20% în plus”.
  • „Câștigă statul român, că de data asta se vor recupera toți banii, pentru că nimeni nu vrea să între în pușcărie. Pe de altă parte, câștigă omul de afaceri, care înțelege că statul i-a întins o mână, își păstrează afacerea, oamenii nu mai rămân șomeri și iată că toată lumea e mulțumită”.
  • „Nu este invenția noastră, ea se aplică în SUA de foarte mult timp, în Germania, Italia, Spania, Olanda și Franța de mai mulți ani de zile”.
  • „Dacă un om de afaceri a făcut o evaziune fiscală acum 7 ani, să zicem, la această evaziune au participat prin falsificare directorul financiar, contabilul, toți în grup sunt răspunzători. Pe noi ce ne interesează? Ne interesează să recuperăm banii și atunci când patronul plătește banii și ceilalți nu mai au de ce să fie acuzați, pentru că interesul statului a fost împlinit, și-a recuperat banii”.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -