marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticăDăncilă se simte profund jignită: Iohannis i-a spus "femeia aceasta"!

Dăncilă se simte profund jignită: Iohannis i-a spus „femeia aceasta”!

-

Viorica Dăncilă nu-și revine din șoc. De trei zile, ea continuă să se simtă jignită de o declarație a lui Klaus Iohannis.

„Domnul Iohannis a venit cu acele acuzații și jigniri, care nu trebuie făcute împotriva unei femei-premier și împotriva niciunei femei. Aceste declarații nu sunt demne de un președinte și adâncesc falia dintre instituția prezidențială și premier”, a declarat Dăncilă la începutul săptămânii.

Întrebată de o jurnalistă la ce se referă concret când vorbește de jigniri, Dăncilă a răspuns: „În momentul în care spui că <<femeia aceasta nu știe cum funcționează statul>>, aceste declarații nu sunt demne de un președinte. Aceste lucruri nu trebuie să aibă loc în România. Eu cred că nu președintele trebuie să facă evaluarea premierului sau a miniștrilor”.

Surse de la Palatul Victoria susțin că Viorica Dăncilă nu a depășit momentul, continuând să-i reproșeze lui Klaus Iohannis fraza „femeia aceasta nu știe cum funcționează statul”. Din tot contextul, rezultă că nu o prea deranjează acuzația că „nu știe cum funcționează statul”, ci expresia „femeia aceasta”.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -