marți, mai 28, 2024
AcasăFără categorieDaria Dughina n-a ars în explozie! Zăcea întinsă pe șosea cu trupul...

Daria Dughina n-a ars în explozie! Zăcea întinsă pe șosea cu trupul intact, în vreme ce mașina ei era în flăcări la zeci de metri distanță

-

Imaginile uluitoare din locul presupusului asasinat comis asupra Dariei Dughina (29 de ani), apărute pe canalul rusesc de Telegram „Readovka”, confirmă că fanatica putinistă n-a ars în explozie. Culmea, această „agenție” de știri este asociată tocmai cu Evgheni Prigozin, cunoscut drept „bucătarul lui Putin”!

Mai mult, fiica ideologului putinist Aleksandr Dughin nu s-a aflat nici măcar la volanul mașinii sale, așa cum au intoxicat inițial opinia publică serviciul de informații rusesc FSB (ex-KGB) și presa loială regimului criminal de la Kremlin.

Dughina zăcea de fapt întinsă pe șosea, cu trupul intact, în timp ce limuzina care ar fi fost condusă de ea, un Land Cruiser Prado, ardea ca o torță la câteva zeci de metri distanță de zona de impact.

Se mai pot observa cu ochiul liber două aspecte deosebit de importante care ar certifica veridicitatea evenimentelor:

- Advertisement -

1. Tatăl ei, Aleksandr Dughin, coborâse dintr-un alt autoturism, de pe scaunul șoferului, și ajunsese rapid în locul în care se găsea Daria. Este vizibilă portiera din partea stângă, rămasă deschisă.

Daria este întinsă pe șosea. Tatăl ei apare în fugă lângă ea dintr-o mașină de culoare neagră, lăsând ușa deschisă. Pe partea stângă se văd flăcările izbucnite la mașina „fascistei”, care a intrat într-un gard.

2. Persoana întinsă pe șosea este chiar Daria Dughina. Un indiciu sugestiv în acest sens îl reprezintă pantofii sport purtați de ea în acel moment. Sunt identici cu cei pe care-i avea la Festivalul de Tradiție de la care plecase cu puțină vreme în urmă.

Trupul Dughinei e intact. Ea purta perechea de pantofi sport pe care îi avusese și la festivalul Tradiției

„Din fotografiile de la înmormântarea Dughinei, reiese clar că aceasta nu numai că nu a ars, dar fața ei n-a fost deteriorată deloc de incendiu” 

Site-ul Obozrevatel.com, cel mai popular din Ucraina, scrie despre punerea în scenă a uciderii Dariei Dughina. O astfel de presupunere ar reieși și din fotografiile realizate la funeraliile fanaticei rusoaice cu idei fasciste: trupul ei părea proaspăt, de parcă Dughina n-ar fi pierit din cauza arsurilor. Același lucru l-a sesizat și fostul ministru adjunct al politicilor informaționale de la Kiev, Dmitri Zolotuhin – fondatorul Institutului Societății Post-Informaționale și al Academiei OSINT.

- Advertisement -
La locul evenimentului nu iese nici foc, nici fum

Prima intoxicare: Unul dintre cele mai populare canale rusești de Telegram, „Mash”, a scris duminică, 21 august, la ora 00.43, că „trupul șoferului mașinii Land Cruiser Prado nu poate fi identificat la fața locului. A fost ars complet”.

A doua intoxicare: Această informație a fost postată și de propagandistul nr. 1 al Kremlinului, Vladimir Soloviov. Apoi alte canale de Telegram și mass-media rusă au început să scrie că Daria Dughina era cea care conducea limuzina Land Cruiser Prado.

Varianta lui Zolotuhin în urma funeraliilor: „Cu toate acestea, din fotografiile de la înmormântarea Dughinei, reiese clar că aceasta nu numai că nu s-a ars, dar fața ei n-a fost deloc deteriorată de incendiu. Se pare că a fost aruncată din mașină”.

Argument devastator: Canalul de Telegram „Readovka” a publicat mai multe fotografii și videoclipuri care arată că Daria Dughina nu se afla în automobil când acesta a luat foc. De exemplu, o fotografie îl prezintă pe Aleksandr Dughin în fața fiicei sale prăbușite pe șosea.

Blonda rănită de pe asfalt arată și este îmbrăcată exact ca Daria Dughina la Festivalul Tradiției

Ziaristii.com vă prezintă scenariul controversatului „caz Dughina”, așa cum este expus de fostul ministru ucrainean Dmitri Zolotuhin.

 • Pe filmare apare un indicator rutier, a cărui locație este ușor de identificat. Este instalat la ieșirea spre autostrada Mojaiskoie, în direcția Moscova.
 • Intersecția se află la patru minute de mers cu mașina de la parcarea unde se afla mașina Dariei Dughina.
 • Pentru a pleca de acolo spre Moscova, trebuie să oprești la un semafor și apoi să faci stânga. Zolotuhin a marcat zona semaforului cu o săgeată galbenă și cea a corpului Dariei aflat pe carosabil cu o săgeată roșie.
Locul presupusei tragedii. Cu săgeata galbenă este indicat semaforul prezent în intersecția dintre drumul de pe care venea Dughina spre intrarea pe autostrada Moiaiskoe. Cu cea roșie este indicat trupul Dughinei. În mijlocul se află o portieră smulsă din mașina detonată.
 • Semaforul este foarte vizibil și pe Google Street View. Devine remarcabil că blonda rănită arată și este îmbrăcată exact ca Daria Dughina la Festivalul Tradiției. O poză cu care acest lucru poate fi confirmat a fost publicată de omul de afaceri rus Konstantin Malofeev pe canalul său Telegram.
 • Astfel, putem obține cu ușurință o diagramă a mișcării mașinii în intersecție și a locului în care s-a dovedit a fi corpul Dughinei. Negru arată mișcarea mașinii, iar roșu arată locația corpului.

Dughina a fost aruncată din mașină sau a reușit să sară din ea

 • Un alt detaliu interesant: există o bucată de metal la intrarea în intersecție. După presupunerile lui Zolotuhin, aceasta este o parte a ușii – probabil ușa dreapta față sau dreapta spate a unui SUV.
 • Aspect foarte important! Absența focului de la fața locului, unde ar trebui să fie o flacără puternică de la o mașină care arde. Autoturismul care a luat foc se află însă departe de trupul Dariei, la câteva zeci de metri – intrat într-un gard pe partea opusă a drumului.
 • Mașina (dreptunghi negru) a intrat în intersecție. Probabil că a încetinit. În același timp, ar fi fost detonat un dispozitiv exploziv improvizat. Dughina a fost aruncată din mașină sau a putut să sară din ea. Cu toate acestea, a ajuns pe partea dreaptă a drumului.
 • După aceea, cineva a putut să direcționeze mașina spre partea opusă a autostrăzii și „chiar să se încadreze într-o intrare mică”. Zolotuhin a observat că videoclipul arată clar unde s-a dovedit a fi mașina arsă în care s-ar fi aflat Dughina.
Daria Dughina și tatăl ei, Aleksandr Dughin, pe scena festivalului, înainte de a pleca în ultima sa cursă

Cine conducea mașina? De ce această persoană este ascunsă? De ce nu depune mărturie?

Să punem totul cap la cap. Mașina Dariei Dughina părăsește parcarea Festivalului Tradiției și încetinește înainte de a vira la stânga pe autostrada Mojaiskoie spre Moscova. În acel moment se aude o explozie, din care una dintre ușile din dreapta ale mașinii e smulsă – rămâne întinsă pe carosabil. Dughina este găsită pe drumul din dreapta. Ar fi putut fi aruncată de o explozie sau ar fi putut încerca să ajungă ea însăși acolo înainte de a muri.

Întrebările lui Zolotuhin, la care n-a găsit vreun răspuns:

 • Cine conducea mașina?
 • De ce această persoană este ascunsă?
 • De ce nu depune mărturie?
 • Ar fi putut da foc mașinii pentru a ascunde dovezi, deoarece în primele minute după explozie sigur nu a fost incendiu?
 • De ce nu a văzut nimeni pe nimeni urcându-se în mașină cu Dughina?
 • Dacă ar fi luat o persoană pe drum din parcare, atunci cu siguranță nu ar fi stat pe scaunul șoferului?
 • Și, cu siguranță, nu a fost însuși Konstantin Malofeev?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

* Ipoteză-șoc în cazul „asasinei” Dariei Dughina. „Rușii au forțat-o să vină la Moscova, fără a-i spune adevăratul scop. A intrat sub camerele de supraveghere pregătite dinainte”

* Teribila poveste a zorilor zilei de 24 februarie. Zelenski e trezit de ministrul de Interne: „A început invazia!”. Șeful Cancelariei lui Putin îl sună pe omologul său de la Kiev: „Predați-vă!”. Iermak îl înjură pe rus și-i închide telefonul

VIDEO. Principalul propagandist al lui Putin recunoaște, în premieră, că Rusia are mari probleme cu producția de armament și cu mobilizarea populației

Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin

* Cum au ajuns Nicu Covaci și Phoenix să cânte la nunta extremistului George Simion: „Am auzit că sunt 10.000 de oameni”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Ruptură brutală între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu! „Am spălat de păcate un mic monstru. Am greșit. I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor”

„Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* Trei fotbaliști ex-iugoslavi pun România în vitrina cupelor europene: CFR Cluj și FCSB în grupe, U Craiova eliminată la penalty-uri după ce conducea în prelungiri

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. Trebuie sa ma laud: am un fler!
  Am intuit ceeace prezinta cu dovezi acest articol, ca Dughina nu a murit, ca este o inscenare tipic KGB-ista.
  Sambata. la ora 15:01, cand acest articol nu aparuse, am scris un comentariu in acest sens, la articolul „Ipoteză-șoc în cazul „asasinei” Dariei Dughina…..”, scris tot de Cristian Hubali
  Iata comentariul:
  „Dar… era, intradevar Dughina in masina care a explodat?
  Ma indoiesc ca au ucisin mod intentionat pe fiica unui apropiat al lui Putin pentru a starni revolta impotriva ucrainenilor. Si, din cate am vazut lla Tv, Dughin nu era distrus cum ar fi fost un tata daca fiica ar fi fost ucisa in locul lui.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -