Denise Rifai reacționează la înscrierea lui Gușă în PSD, încercând să împace și capra, și varza. Mii de reacții din partea telespectatorilor nemulțumiți de PSD-izarea televiziunii

6
6797
Rares Bogdan, Denise Rifai, Cozmin Gusa, Realitatea TV
Denise Rifai încearcă să-i liniștească pe telespectatorii revoltați de faptul că directorul editorial al postului Realitatea TV Cozmin Gușă s-a înscris în PSD, Foto: Realitatea TV

Anunțul lui Cozmin Gușă că s-a înscris în PSD a provocat stupoare și îngrijorare în redacția Realitatea TV, conform mai multor jurnaliști angajați acolo care au vorbit despre asta sub protecția anonimatului.

Gestul lui Cozmin Gușă, directorul editorial al postului TV, e inexplicabil, mai ales că e făcut într-un context extrem de dificil atât pentru PSD cât și pentru postul de televiziune.

PSD a pierdut controlul executivului în urma moțiunii de cenzură, iar Realitatea TV e în pericol să piardă licența de emisie în urma unui blocaj apărut în procesul de insolvență.

Denise Rifai, vedeta postului TV, a postat un text pe pagina ei de Facebook, încercând să recâștige încrederea publicului care urmărește Realitatea TV: “Mulțumesc din inimă pentru sutele de mesaje pe care le-am primit în această seară! Nu mai vorbesc de telefoane și mailuri!

O zi grea pentru noi toți, dar de ce nu, poate cu final câștigător pentru România!

Am trăit clipe similare odată cu intrarea lui Rareș în politică și Realitatea a continuat să existe!

Și nu mi-a fost deloc simplu și nu ne-a fost deloc simplu. Dar eu cred că măcar v-am convins, că noi, jurnaliștii Realitatea, suntem oameni de bună credință și luptăm cu toate puterile noastre să ducem spiritul acestei televiziuni mai departe, chiar dacă unii dintre noi aleg să-și continue cariera diferit. Și credeți- mă, redacția noastră chiar este o redacție liberă, iar colegii mei, mulți pe care dumneavoastră nu-i vedeți la TV, sunt oameni foarte bine pregătiți și suntem uniți și normali la cap. Discutăm și analizăm absolut tot ce se întâmplă, cu ochii unor oameni care luptă să trăiască într-o Românie în care să se poată trăi, într-o Românie modernă și corectă!”

Denise Rifai compară intrarea lui Cozmin Gușă în PSD cu plecarea lui Rareș Bogdan în PNL, dar situația e mult diferită.

Telespectatorii Realitatea TV nu sunt votanți PSD, iar intrarea lui Gușă în PSD este văzută ca o preluare a acestui post de către Dăncilă și compania.

Miile de reacții despre care vorbește Denise Rifai reprezintă o dovadă că publicul nu a fost prea mulțumit de decizia acționarului și directorului editorial Cozmin Gușă.

Cozmin Gusa, PSD
Cozmin Gușă a publicat o imagine pe rețelele sociale în care bate palma cu baronii PSD Paul Stănescu și Daniel Tudorache, anunțând că se întoarce în partid

Acesta a mai fost secretar general al PSD în perioada în care Adrian Năstase a fost președinte al acestui partid. Atunci, Gușă a fost obligat să plece de baronii partidului care-l considerau arogant. Imediat Gușă trece în tabăra lui Traian Băsescu și ajunge consilierul acestuia, dar imediat după câștigarea alegerilor prezidențiale, Băsescu îl dă afară.

“Lui Cozmin, ca și lui Rareș, le urez mult succes și să dea Dumnezeu să facă treabă bună pentru țara asta, căci e nevoie! E nevoie de oameni politici de calibru și pe eșichierul dreptei dar și pe cel al stângii românești, care s-a depreciat îngrozitor în ultimii ani. Amândoi au avut întotdeauna crezurile lor, unele diferite, unele asemănătoare; însă marca Realitatea TV a rămas aceeași în toți acești ultimi șapte ani”, scrie Denise Rifai.

Aceasta sugerează că între Cozmin Gușă și Rareș Bogdan e și o competiție personală, iar primul e invidios pe succesul politic al celui din urmă.

Cozmin Gușă a justificat înscrierea în PSD ca o încercare personală de a moderniza partidul, văzut ca fiind un pariu riscant.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

*Profesorul român din SUA, care a ajutat la câştigarea premiului Nobel pentru Medicină pe 2019, despre ce desparte Harvard de şcoala românească

* Sagrada Familia şi iadul Europei. Cum a ajuns Barcelona din paradisul turismului un pol al infernului pe continent

* Arafat, ca Dumnezeu. Sau ca Allah

* Adio, boli? Descoperirea miraculoasă a unui chimist din California, care poate „rescrie” ADN-ul uman cu o precizie fără precedent

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

Planul ticălos al PSD de a bloca învestirea Guvernului Orban. Dăncilă vrea vot în Parlament cu trei zile înainte de prezidențiale

6 COMENTARII

 1. Se intampla… EXAAAAAAACT (!!!) ceea ce anticipam, ieri: Denise Rifai (care, oricum, se pregateste, DE MAI MULT TIMP, saaa… „o taie”, catre… T.V.R. !) ooo… „SCALDA” (Sic !) !!!

 2. Cozmin Gușă e mafiot ca un tont
  Face zile negre unor licori zăbrele
  Bate drumuri fără un oarecare rost
  Termină și democrația cu o lele.

  Judo e viața lui impersonală
  Mută nebunii și dulcea lui obială
  Spune că PSD produce bunăstare
  E ridicol ca un miez din forfetare.

  Anul 2009
  The Afghan

 3. Mi-e sila de acest Gusa! Sa te inscrii in „ciuma rosie”, sa expui un post de tv candva agreat de multa lume oprobiului public, asa ceva nu poate face decat un individ lipsit de caracter! Regula este ca, seful(comandantul de nava) pleaca ultimul, sobolanul Gusa a taiat-o primul, dupa dictonul pesedist „scapa cine poate” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here