marți, februarie 27, 2024
AcasăMass-mediaDăncilă îi acordase lui Iohannis același statut ca lui Ciuvică

Dăncilă îi acordase lui Iohannis același statut ca lui Ciuvică

-

Printre invitații la ceremonia de aseară, de la Ateneu, s-au numărat și multe „vedete” de la Antena 3: Mihai Gâdea, Mircea Badea, Oana Stancu-Zamfir, Adrian Ursu, Radu Tudor, Mugur Ciuvică etc. Majoritatea n-au participat, pentru că aveau emisiuni în direct.

Statutul pe care li-l rezervase Guvernul României, organizatorul festivității, a fost identic cu cel alocat inițial președintelui Klaus Iohannis: cel de spectator. A fost nevoie de câteva ore de iureș în relația Președinție – Guvern, dar și activarea unor conexiuni externe, pentru ca șeful statului să primească rolul cuvenit, acela de principal vorbitor din partea României.

Aprecieri pentru Tăriceanu, Dăncilă și Iordache

Seara, la TV, anteniștii au tras concluziile întâlnirii de la Ateneu.

- Advertisement -

Gâdea: „Fabulos discursul domnului Tăriceanu!”

Badea: „Toate discursurile au fost foarte bune, dar al lui Tăriceanu a fost și foarte, foarte inteligent”.

Lui Ciuvică i-au plăcut doar trei discursuri: al lui Tăriceanu, al lui Iordache și al Vioricăi Dăncilă. Al lui Iohannis – câh. Ale lui Tusk, Juncker, Tajani – neinteresante.

- Advertisement -

Badea a apărat deja ca Duckadam

Îndemnul pe care ni l-a adresat Donlad Tusk, acela de a ne apăra statul de drept așa cum a apărat Duckadam cele patru penalty-uri la Sevilla, le-a picat greu la stomac celor de la Antena 3. Parcă le-a dat polonezul să ronțăie un sac de bolovani.

Dar propagandiștii au întors-o cumva în favoarea lor. Au început să se laude cu faptul că ei de mult fac ceea ce le zice Tusk, de mult apără statul de drept.

Mircea Badea: „Eu de mult apăr statul de drept ca Duckadam”. Vedeți? A fost, probabil, și la Sevilla, pe 7 mai 1986. De fapt, dacă ne uităm mai cu atenție, Badea era în poarta Stelei, nu Duckadam!

CITIȚI ȘI:

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

Gâdea lu’ Varan: „A fost şi un hoitar, Dacian Cioloș. Un iresponsabil!”

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

SENZAŢIONALUL Donald Tusk. „Apăraţi statul de drept aşa cum a apărat Duckadam cele patru penalty-uri la Sevilla!”

Donald Tusk a cucerit inimile românilor cu… Dacia 1300. „A fost prima maşină în familia mea”

Petre Roman a crezut că e momentul să-și pună iarăși puloverul de revoluționar. A fost huiduit și a luat-o la fugă

Tăriceanu a batjocorit ceremonia de la Ateneu, vorbind despre propriile frustrări şi despre spaima sa de puşcărie!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

EXCLUSIV. Klaus Iohannis a dejucat planul PSD de a-l exclude din programul oficial de la Ateneu. Preşedintele va susține şi un discurs, deşi Guvernul îi rezervase doar rolul de spectator. Presiunile europene au fost decisive

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Lasati-ma cu ce spun hienele de Badea, Gadea si celelalte,ele fac ce au invatat la orele de dresaj.
    Ati atins superficial, trebuie sa reluati si sa analizati modul mizerabil si lipsit de respect in care a fost tratata problema invitatilor, ca si alte aspecte de organizare.
    Deja presa a scos la iveala invitati precum fiul Vioricai, Badea, Severin, in timp ce intelectuali reprezentativi ai natiei nu au avut invitatii. Dar cea mai mare magarie a fost cu invitarea opozitiei. Lasand gafa cu anul 2018, cum va explicati ca s-au primit pe 9 ianuarie au primit invitatii pe care scria ca trebuie sa confirme pe 8 ianuarie?
    Stiti cum se explica? Au invitat toata gloata lor si dupa data de 8, in limita locurilor nrconfirmate, i-au chemat si pe cei di opozitie.
    Este o golanie de nedescris, comparabila doar cu modul in care guverneaza. La care, chiar daca i-a fost impusa, Dancila a consimtit si a girat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -