Gâdea lu’ Varan: „A fost şi un hoitar, Dacian Cioloș. Un iresponsabil!”

3
1837

După ce l-a hăituit pe Klaus Iohannis, timp de două zile, cu minciuni și diversiuni, Antena 3 l-a luat în vizor și pe Dacian Cioloș, aseară, la emisiunea lui Gâdea.

Fostul premier a fost ținta unor injurii grosolane, dar nici Iohannis n-a scăpat ușor. De la o paukeriță nebună am aflat că amândoi se află „în vecinătatea patologicului”.

Mihai Gâdea:

 • „A fost prezent la Ateneu și un hoitar, care este Dacian Cioloș, care a venit din mijlocul manifestanților”.
 • * „Se anunța un mare protest, dar a ieșit unul mic, mic, mic, rușinos de mic”.
 • „Acest Cioloș este un iresponsabil, fără niciun dubiu!”

Oana Stancu-Zamfir:

 • „Cu domnii Cioloș și Iohannis suntem în vecinătatea patologicului. Domnul Cioloș cu participarea la protest, domnul Iohannis cu cele două scrisori adresate premierului taman astăzi”.
 • „Și din partea președintelui s-a dorit să fie scandal la Ateneul Român. A anunțat în ultimul moment că va fi prezent”.

CITIȚI ȘI:

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

„Europa, vrem să ştii / C-au furat de la copii!”, „We want EU, PSD wants Russia”. Miting pro-Europa în apropierea Ateneului

Petre Roman a crezut că e momentul să-și pună iarăși puloverul de revoluționar. A fost huiduit și a luat-o la fugă

Tăriceanu a batjocorit ceremonia de la Ateneu, vorbind despre propriile frustrări şi despre spaima sa de puşcărie!

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

SENZAŢIONALUL Donald Tusk. „Apăraţi statul de drept aşa cum a apărat Duckadam cele patru penalty-uri la Sevilla!”

Donald Tusk a cucerit inimile românilor cu… Dacia 1300. „A fost prima maşină în familia mea”

EXCLUSIV. Klaus Iohannis a dejucat planul PSD de a-l exclude din programul oficial de la Ateneu. Preşedintele va susține şi un discurs, deşi Guvernul îi rezervase doar rolul de spectator. Presiunile europene au fost decisive

3 COMENTARII

 1. Odata ce persista in mass media o asemenea sursa de marlanie adresata oamenilor de probitate morala si sursa de lauda pentru hoti si incompetenti sireti, e suficient pentru ca populatia sa se degradeze in ultimul hal. Pana si Antena 3 o spune pe-a dreapta, ca protestele au fost rusinos de slabe….In fine, traim o perioada infioratoare care ne-a vlaguit orice elan si orice speranta de civilizare a acestei tari…Ea va cocolosi la nesfarsit neimplinirile si multa lume nesimtita va face gusa de indestulare…vom balti in delasare si mediocritate ca un popor mediocru ce ne aflam. Nu putem mai mult.

 2. Felicitari pentru poza foarte expresiva a Oanei Zamfir. O caracterizeaza atat pe ea, cat si pe aproape toate femeile care presteaza la Antena 3.
  Sunt ca niste Joimaritze, au pe chip pecetea diabolicului, se vede ca sunt acaparate de un spirit rau. Blonde sau brune, majoritatea blonde si frumoase, chiar si pozitia corporala exprima agresivitate si e cam aceeasi la toate. Dar nu cred ca li se cere, este instinctiv: stau cu picioarele exagerat de indepartate, uneori cu unul dintre varfurile pantofilor indreptat in sus, agresiv.
  Si barbatii de acolo semana cu Necuratul, dar cei mai multi par mai calmi, mai bovini. Ele sperie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here