marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsCum l-a "bătut și violat" Codrin Ștefănescu pe Liviu Dragnea, "în repetate...

Cum l-a „bătut și violat” Codrin Ștefănescu pe Liviu Dragnea, „în repetate rânduri”, chiar sub sigla partidului lor. De ce? Pentru „ca tu să poți avea pe masă roșii românești!”

-

Episod halucinant în această săptămână, avându-i ca protagoniști pe „farul” partidulețului Alianța Pentru Patrie (APP), Liviu Dragnea, și pe aghiotantul acestuia, Codrin Ștefănescu, care e și secretar general al APP. Aghiotantul a scris despre stăpânul său că, în pușcărie, a fost „bătut și violat în repetate rânduri”. Ulterior, textul a dispărut de pe pagina de Facebook a partidului, iar Codrin Ștefănescu a întors-o ca la Ploiești, printr-un comunicat: „Liviu Dragnea nu a fost nici bătut, nici violat, nici maltratat la ocnă, acolo unde l-au trimis dușmanii țării. În schimb, i s-au violat toate drepturile”.

Comedie caragialească la partidulețul infractorului Liviu Dragnea, cel care înainte de a intra în pușcărie a încercat să rupă România de Europa civilizată. Codrin Ștefănescu, pajul fostului lider absolut al PSD (după ce l-a servit cu același patos și pe C. V. Tudor), a lansat o gogonată care l-a enervat chiar și pe Dragnea!

Joi, 4 august, pe pagina de Facebook a Alianței Pentru Patrie (APP) a apărut un text nesemnat, dar care-i aparține clar lui Codrin Ștefănescu, este stilul lui, sunt „argumentele” lui, pe care le mestecă de multă vreme.

În încercarea de a-l victimiza pe „patriotul” Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a dat frâu liber imaginației: „(…) bătut și violat în repetate rânduri, a suferit enorm ca tu astăzi să poți avea pe masă roșii românești!”.

- Advertisement -

Ulterior, postarea a dispărut de pe pagina de Facebook a APP. Dar jurnaliștii de la Aktual24.ro apucaseră să-i facă o captură.

A doua zi, Codrin Ștefănescu a publicat pe aceeași pagină de Facebook, sub propria semnătură, un comunicat în care scrie exact pe dos: „Liviu Dragnea nu a fost nici bătut, nici violat, nici maltratat la ocnă, acolo unde l-au trimis dușmanii țării. În schimb, i s-au violat toate drepturile conferite de către Constituție și legile românești aflate în vigoare”.

În comunicatul aghiotantului lui Dragnea, cuvântul „violat” este repetat de 7 ori, obsesiv, dar cu schimbarea personajului (colectiv) care a pățit o semenea nenorocire.

- Advertisement -

Joi, 4 august: Mesajul nesemnat de pe pagina Alianței Pentru Patrie (în mod cert, „opera” lui Codrin Ștefănescu)

„Hulit și blamat de grupări oculte sub-finanțate de către puteri subterane din Occident, #Rezist a avut scopul de a-l extermina pe patriotul Liviu Dragnea. Au inventat dosare, au apelat la martori falși, numai ca patriotul nostru să ajungă la zdup, iar mișcarea naționalistă și suveranistă să fie oprită.

Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemănătoare cu practicile din temnițele comuniste ale anilor ’70. Privat de controale medicale, bătut și violat în repetate rânduri, a suferit enorm ca tu astăzi să poți avea pe masă roșii românești!”

Vineri, 5 august: Comunicatul lui Codin Ștefănescu (fragment)

„(…) Liviu Dragnea nu a fost nici bătut, nici violat, nici maltratat la ocnă, acolo unde l-au trimis dușmanii țării. În schimb, i s-au violat toate drepturile conferite de către Constituție și legile românești aflate în vigoare.

I-a fost violat dreptul la: muncă, hrană, sănătate, vizite, corespondență; dreptul de a vorbi, de a nu fi ținut în izolare. I s-a interzis până și dreptul de a-și cumpăra țigări, de a decide singur dacă își face sau nu vaccinul anti-Covid, de a da interviuri presei.

Iar vouă, jurnaliștilor curajoși, v-au fost violate, cu această ocazie, toate drepturile profesionale: dreptul de a-l vizita, dreptul de a-i pune întrebări, dreptul de a-i lua un interviu; dreptul de a aflat direct din gura lui Liviu Dragnea ceea ce doreați să știți.

Iar cititorilor și spectatorilor voștri, de la televiziunile unde moderați emisiuni, sau din jurnalele unde scrieți editoriale, li s-au violat drepturile constituționale de a-l asculta prin intermediul vostru și dreptul de a fi informați corect.

În cazul Liviu Dragnea a fost violată Constituția României, toate legile în vigoare, drepturile și libertățile cetățenești, chiar și dreptul la adevăr.

Iar astăzi, când transmit în numele APP acest mesaj public, românilor le sunt violate, în general, toate drepturile câștigate cu sânge de generația mea, pe baricade, în Decembrie 1989 (…)”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării!

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

- Advertisement -

5 COMENTARII

    • Sa piara piaza rea insa de ce sa nu ne bucuram putin de situatie. Mi se pare extrem de amuzant. Nu stiu de ce lui Liviu nu i se pare amuzant.
      Oricum, in momentul asta nu-l mai ajuta nici reclama negativa.

  1. Draknea a violat si batut o tara intreaga care a plecat capul la ciomagul sobolanului. Ba chiar i-au si votat in 2020 excrementul de partid P$D, partid ajuns iar la guvernare prin obladuirea Ficusului. Codrin Captivus Stefanescu este un debil cu acte, dar daca Drakea a pus briciul in mainile maimutei a fost ras de barbatie. Acum se explica de ce sobolanul din Gratia are vocea pitigaiata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -