Cum a încercat „tabăra Orban” să evite fotografierea votului: „Deschideți perdelele la cabine!”

2
570

Deputatul Ion Ștefan (52 de ani), președintele PNL Vrancea și fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, le-a transmis sâmbătă celor din „tabăra Orban” un mesaj prin care le cerea ca, la momentul votului, să țină deschise perdelele de la cabinele de vot.

”Toți delegații noștri trebuie să deschidă perdelele la cabine când votează. Și să le lase deschise”, e mesajul transmis de Ion Ștefan delegaților la Congres.

Obiectivul acestei acțiuni era acela de a descuraja fotografierea propriului vot de către unii delegați, existând informații că în anumite filiale pro-Cîțu s-a dat ordin în acest sens, ceea ce ar însemna violarea secretului votului.

Însuși președintele PNL, Ludovic Orban, a atras atenția: ”Sunt oameni din 14 organizații cărora li s-a cerut clar să-și arate votul. Este o rușine, asta nu este democrație!”. Orban a nominalizat filialele din Constanța, Vaslui, Neamț și Teleorman.

Mai devreme, delegații din „tabăra Cîțu” au primit și ei indicații, printr-un alt mesaj, despre cum să dovedească felul în care au votat. Din mesajul marcat cu directiva „Discret”, reiese că delegaților li s-a indicat să iasă cu buletinul de vot din cabină, deschis o treime, astfel încât unul dintre susținătorii lui Cîțu să poată observa dacă delegatul a votat corespunzător.

„Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime. După ce ați încercuit Cîțu și îl arătati ușor către Septimiu”, scrie în mesajul „taberei Cîțu”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Discursul pro-Cîțu al lui Klaus Iohannis, primit cu huiduieli. Președintele, sfidat de mii de liberali: „Orban! Orban! Orban!”

* VIDEO. Cîțu și-a pierdut vocea, încercând să acopere huiduielile la adresa sa. A refuzat ajutorul lui Orban

* Orban zice că va câștiga cu 54-57%, Cîțu își anunță victoria cu 58-62%

* „Credibilitatea lui Cîțu este în jur 10-12%, cam la nivelul Vioricăi Dăncilă” / „Trezește doar dispreț sau râsete” / „Retorica și stilul seamănă foarte mult cu repertoriul lui Ponta”

* Ultima trădare în PNL: Marcel Vela dezertează din „tabăra Orban” în ajunul Congresului și anunță că-l votează pe Cîțu!

* „Ce înseamnă «echipa câștigătoare»? Pe cine au învins?” Mesaj-șoc al lui Dan Motreanu, liderul filialei PNL cu cel mai bun scor electoral

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Mihai Șora către liberali: „Votați-l pe Orban! Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard!”

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Cioloș l-a învins pe Barna în turul 1: 46% – 43%! Diferență de 707 voturi. Șefia USR-PLUS va fi decisă în turul 2

2 COMENTARII

  1. „Echipa-câștigătoare” IOHANNIS-Cîțu-Gorghiu-Boc-&-BANDA… A FRAUDAT CAMPANIA-INTERNĂ DIN P.N.L. și era de așteptat SĂ FRAUDEZE ȘI ALEGEREA PREȘEDINTELUI PARTIDULUI, ceea ceee… S-A ȘI ÎNTÂMPLAT!!!

    • În schimb, hăndrălăii GĂȘTII-câștigătoare au agresat o ziaristă (i-au smuls telefonul din mână și l-au trântit pe jos!) care încerca să fotografieze în zona cabinelor-de-vot!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here