vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMoravuriCulmea tupeului de parlamentar: senatorul "sex anal" îl ia la întrebări pe...

Culmea tupeului de parlamentar: senatorul „sex anal” îl ia la întrebări pe Isărescu despre ROBOR!

-

Că Parlamentul României e plin de impostori, penali, analfabeţi şi incompetenţi, cu precădere în majoritatea PSD-ALDE, o tot românul. Chiar şi votanţii PSD-ALDE – jumătate dintre ei n-ar mai vota azi cu partidele lui Dragnea şi Tăriceanu, aşa cum au votat la alegerile din 2016.

Dar să vezi scene penibile, precum cea de la audierile din comisiile economică şi de buget-finanţe de azi, în care personaje ca Daniel Zamfir sau Şerban Nicolae îşi dau cu părerea despre ROBOR, când nici măcar nu înţeleg ce înseamnă aceste iniţiale, e prea mult!

Şi mai mult însă e să vezi cum senatorul Şerban Nicolae, zis şi „senatorul sex anal”, îl ia la rost pe guvernatorul BNR.

- Advertisement -

Un personaj ca acesta, implicat în operaţiunea de sabotaj al justiţiei independente (logic, de vreme ce a fost aghiotantul infractorului Cătălin Voicu), a jignit-o incalificabil pe deputata Cosette Chichirău, chiar în Parlamentul României. Iată dialogul care îl descalifică pe veci pe Şerban Nicolae şi care transformă în blasfemie prezenţa lui la o audiere a guvernatorului Băncii Naţionale.

Şerban Nicolae: Care sunt alea 700 de amendamente, doamnă? L-ați semnat pe vreunul, l-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea aia inutilă la mine! Pe cuvânt, aveți mâncare între dinți, mâncarea aia de deputat.

Chichirău: Domnul zice că am mâncarea între dinți. Nu cred! Eu mă spăl pe dinți, totul e ok. El mă insultă, dar nu este o problemă pentru mine, că domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat.

- Advertisement -

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă! De ce nu faceți o plângere penală? Ia, scrieți o plângere penală! Vorbiți cu un coleg alfabetizat și faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, pentru ce am furat eu. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. De ce nu faceți asta? Căutați un coleg care a terminat două clase, care să vă scrie o plâgere penală la adresa mea, dacă eu am furat.

Chichirău: Dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat!

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, încât este incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi când am fost șofer!

Chichirău: V-am văzut în poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul meu este în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?

CITIŢI ŞI:

Isărescu, faţă cu Ciuma Roşie din Parlament. L-a pus la punct pe habarnistul ALDE Daniel Zamfir. Tăriceanu doarme pe el şi azi

Isărescu mătură pe jos cu șpăgarul din cavou. „Această propagandă de doi bani nu mai merge!”

 

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Pai ce facem decat sa ne vaitam ca o sa cada drobul de sare de pe copil. Chiar si numai cand acest individ a comis acea scena de groaza, oamenii trebuie sa iasa in strada si sa-i ceara demisia!!!
    Din nenorocire, acum il auzim si pe Bacalbasa zicand niste prapastii infioratoare si nu mai zicem nimic, toata lumea asista la degradarea vietii politice si doar se vaita ! 🙁

  2. PROSTUL nu e prost destul daca nu e si fudul ! De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ! Serban Nicolae este evident reprezenantul interlopilor in Parlamentul Romaniei !Si uneori si soferul lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -