CTP: „Nu votezi? Cine are stăpân, nu e român!”

1
1645
Dăncilă - CTP, două lumi opuse

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a votat şi ştie că votul este cea mai puternică armă în mâinile celor care vor să fie liberi, demni şi responsabili faţă de viitorul ţării lor. „Dacă nu te duci la vot, nu ești român”, le-a transmis CTP celor care încă se mai gândesc dacă să renunţe la propriul confort sau la indiferenţa lor proverbială. Cu cine a votat CTP? Votul e secret, dar Dăncilă ştie deja.

Mesajul intregral transmis de Cristian Tudor Popescu pe Facebook

  • „Băi, tineri din țara asta! M-am întors acum de la vot și vreau să vă spun ceva: Poți să fii cetățean al României, să te fi născut în România, să viețuiești în România, dacă nu te duci la vot, nu ești român!”
  • „Poți să lași buletinul de vot alb, poți să-l anulezi, e dreptul tău. Sau poți să pui ștampila corect. Dar dacă nu pui nimic în urnă, tinere, nu ești român!”
  • „Plouă și e cam frig afară, și ai sângele prea rece, te chinuie lenea, te toropește nepăsarea, fă o cerere de urnă mobilă, tinere, ca Ion Iliescu”
  • „Votul este întruchiparea supremă a libertății. Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân”
  • „Și cine are stăpân, nu e român!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here