Acasă Sport Cristiano Ronaldo - Atletico Madrid 3-0. Iată de ce portughezul câștigă 30.000.000...

Cristiano Ronaldo – Atletico Madrid 3-0. Iată de ce portughezul câștigă 30.000.000 € pe an!

Calificare senzațională a campioanei Italiei, Juventus Torino, în „sferturile” Ligii Campionilor: 3-0 cu Atletico Madrid, după 0-2 în tur! Toate cele trei goluri au fost marcate de portughezul Cristiano Ronaldo, transferat de la Real Madrid în vara anului trecut.

Aseară, în meciul de la Torino, Ronaldo a marcat în minutele 27, 48 și 86 – primele două cu capul, ultimul din penalty.

Rezumatul meciului Juventus – Atletico 3-0

Starul portughez s-a transferat la Juventus vara trecută, venind de la Real Madrid, cu care câștigase de 4 ori Liga Campionilor în ultimii 5 ani. Ronaldo a plecat din capitala Spaniei furios că Real Madrid nu-i oferă un salariu la nivelul argentinianului Lionel Messi la Barcelona.

Juventus a speculat momentul și i-a propus 30 de milioane de euro pe an. În plus, torinezii au plătit 100 de milioane de euro clubului Real Madrid.

Atunci au fost proteste la Torino: muncitorii de la uzinele FIAT au protestat față de „această cheltuială indecentă”, dar șefii clubului le-au explicat că e o afacere mai bună. Și au avut dreptate: tricourile și suvenirurile cu Cristiano Ronaldo s-au vândut foarte bine, aducând deja zeci de milioane de euro clubului piemontez.

Iar pe plan sportiv, Cristiano Ronaldo a confirmat deplin: pentru astfel de meciuri-cheie a fost adus la Torino. Și pentru obiectivul final al sezonului: câștigarea Ligii Campionilor.

Deocamdată, prin golurile lui Ronaldo, Juventus Torino e în Top 8, alături de Manchester City, Manchester United, Tottenham Londra, Ajax Amsterdam, FC Porto.

Ultimele două calificate din sferturi vor fi desemnate miercuri seară, în urma partidelor:

  • Bayern Munchen – Liverpool (în tur, 0-0)
  • Barcelona – Lyon (în tur, 0-0).

De remarcat și scorul cu care Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola, i-a învins pe nemții de la Schalke: 7-0, după 3-2 în tur. Și, atenție, primul gol a fost marcat abia în minutul 35!

CITIȚI ȘI:

loading...

1 COMENTARIU

  1. Sunt bucuros pentru Juventus Torino. Haimanaua Cristiano Ronaldo începe să redevină magicianul care rupea plasele porților pe când juca la Real Madrid, era omul mingea şi golul. Nu am pariat în era lui Zinedine Zidane pe Real Madrid şi m-am bucurat de fotbal. Ei fac spectacol. Juventus revine la forma de acum un an. Văd lumina de la capătul tunelului. Văd magia fotbalului. Eminenta cenușie pe care din drag pentru Vatican am numit-o Haimanaua concepe un fotbal celest cu care numai Barcelona sau Bayern m-a obişnuit, prin pase precise şi jocul magic al vârfurilor spre poarta adversă.

    Cristiano Ronaldo este o personalitate care nu a crezut în masonii orașului Târgu Jiu. Și a câștigat trofee importante. Acest fotbalist este o performanță remarcabilă cu care ne întâlnim rar. Un om de bine.

    Liga Campionilor este interzisă azi pentru Pandurii Târgu Jiu. Un stadion care moare încetul cu încetul. România nu va organiza Campionatul European de fotbal din 2020.

    13 Martie 2019 ora 10:19

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările