Crin Bologa, șeful DNA: „Există corupție la nivel înalt în Justiție. Aici nu avem niciun rezultat”

6
3376
Crin Bologa recunoaște că DNA a fost ineficient în lupta cu marea corupție de la vârful Justiției. FOTO: Inquam Photos

Există corupție la nivel înalt în Justiția din România, iar DNA nu a reușit să obțină încă niciun rezultat în lupta cu aceasta, a recunoscut joi, la Europa FM, procurorul șef al DNA, Crin Bologa.

Acesta a declarat că Raportul MCV privind evoluția reformelor sistemului judiciar din România și a luptei împotriva corupției va cuprinde și acest aspect, al luptei DNA cu mafia de la nivel înalt.

Crin Bologa spune că, în această privință, parchetul său trebuie să insiste, pentru că eliminarea corupției din Justiție este unul dintre cele mai importante obiective: „În ce privește un segment al corupției la nivel înalt, corupția în Justiție, nu avem nici un rezultat. Ori, obiectivul principal al luptei împotriva corupției este să avem rezultat în toate domeniile. Este corupție la nivel înalt acea care există în sistemul de Justiție. E un fenomen redus, dar există, nu putea să fi dispărut dintr-o dată”.

Regimul PSD-Dragnea din perioada 2017-2019 a agravat mult problemele din Justiție. Venirea Liei Savonea și a grupării sale la conducerea CSM a dus la tot felul de obstrucții și decizii controversate.

Înființarea Secției Speciale conduse de Adina Florea a fost contestată chiar de procurori. Șeful DNA, Crin Bologa, a reclamat că Adina Florea cere dosare ale unor mari corupți, cu cercetări aflate în derulare, și le furnizează celor vizați informații despre probele existente împotriva lor.

Inspecția Judiciară condusă de Lucian Netejoru s-a transformat într-o măciucă pe care oligarhii și PSD o trântesc sistematic în capul procurorilor și judecătorilor nealiniați politic.

Însăși Curtea Constituțională s-a transformat într-o anexă a PSD, dând cele mai scandaloase decizii. Printre acestea, cea condamnată de CEDO, privind interzicerea dreptului la apărare pentru Laura Kovesi, atunci când Tudorel Toader a destituit-o din funcția de procuror șef al DNA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

Premieră istorică: România a depășit Rusia la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor

* Clotilde Armand îl apără pe Tolontan: „Un primar încearcă să-l intimideze pe unul din cei mai buni jurnaliști”

Decizie istorică a CJUE: Curtea Constituțională nu mai e stat în stat! Un judecător poate anula deciziile CCR și chiar legi votate de Parlament. Bonus: desființarea Secției Speciale e perfect justificată!

VIDEO. „Femeia cu bolovanul” revine, după exact două luni, și sparge geamurile de la studioul Mirelei Vaida! Miroase tot mai mult a regie

VIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit pe trecători: „Cretinule! Papagalule! Oaie bleagă!”

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

Țeapă colosală luată de Olăroiu în China comunistă! „Am trăit o mare minciună”. I-au furat 10 milioane de dolari, deși i-a făcut campioni

6 COMENTARII

  1. Extraordinar…, vaiii…, ce constatare nemaipomenită a șefilor post-Kocvesi ai D.N.A….!!!

    Păiii…, ce-a afirmat (ABIA!!!) acum șeful actual al D.N.A. esteee… „SECRETUL-lui-POLICHINELLE” (Sic!) deee…TREI DECENII încoace (!), daaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here