Un bărbat și-a prins soția cu amantul în casă, l-a alergat pe intrus pe un câmp și l-a omorât

1
10650

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Cetățeni (județul Argeș), și-a surprins soția (39 de ani) în propria casă cu amantul acesteia, la care voia să și se mute. Ibovnicul avea 40 de ani și era din comuna vecină, Malu cu Flori (județul Dâmbovița). El a încercat să fugă, dar a fost prins pe un câmp din apropiere și omorât. Femeia a încercat să ascundă crima.

O crimă pasională a avut loc în noaptea de joi spre vineri în judeţul Argeş. Un soţ gelos, care şi-a prins soţia în casă cu un alt bărbat, l-a ucis pe amantul femeii, lovindu-l sălbatic cu pumnii și cu obiecte contondente. Nenorocirea a avut loc în comuna argeşeană Cetăţeni.

Triunghiul amoros era știut de tot satul. Cei doi soți aveau împreună doi copii. Numai că partenera lui de viață a plecat în Spania și acolo l-a întâlnit pe un bărbat „de peste deal”, din Dâmbovița.

Relația extraconjugală a continuat și când cei doi au revenit în țară. Femeia a încercat să-și părăsească soțul de câteva ori. Ea obișnuia să-și facă bagajele și să plece la amant pentru câteva zile, după care revenea acasă, la soț.

În noaptea de joi spre vineri a vrut să plece din nou, ajutată de amant. Și-a luat mai multe sacoșe cu haine, dar a fost surprinsă de soțul ei, care tocmai atunci s-a întors acasă.

Între cei doi bărbați a început o luptă sălbatică, pe viață și pe moarte. Amantul a încercat să fugă, dar a fost prins pe un câmp din apropiere și omorât.

Mărturia unui sătean: „Ei s-au bătut pe un câmp, iar femeia a fugit, dar fără să anunțe pe cineva de incident sau să sune la 112. Serviciul de urgență a fost însă apelat de către o tânără a cărei casă este aproape de zona în care se băteau soțul și amantul”.

Amantul din Malu cu Flori a fost surprins și omorât la Cetățeni

În noaptea crimei, ucigașul și soția sa au încercat să ascundă oroarea

Zgomotele încăierării au fost auzite de tânăra care are casa în apropierea „câmpului de bătaie”. În jurul orei 22.45, aceasta a sunat la 112. Un echipaj de poliție a ajuns la locul indicat de femeie în aproximativ 15 minute, însă nu se mai auzeau zgomote. Se făcuse liniște: amantul era deja mort, ucigașul stătea ascuns, ținându-și respirația, iar soția lui (amanta victimei) urmărea totul din apropiere, tăcând chitic.

Polițiștii nu au găsit nimic. Au întocmit proces-verbal, consemnând faptul că „posibila altercație a încetat”.

Crima a fost descoperită abia vineri dimineaţă, când poliţiştii din Câmpulung Muscel au fost sesizaţi că într-o grădină de la marginea localităţii a fost găsit un bărbat mort.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii – alți polițiști! – au constatat că pe trupul neînsufleţit al victimei, inclusiv pe faţă, erau urme violenţă.

Ulterior s-a stabilit că bărbatul are 40 de ani şi este din comuna vecină, Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.

Polițiștii au constatat că omul a fost ucis cu brutalitate, pe fondul geloziei. Ei au deschis dosar penal pentru omor. Soţul gelos a fost reţinut.

Pe lângă ancheta pentru crimă,  a fost deschisă și o verificare internă cerută de conducerea Poliției Argeș, pentru a se stabili de ce echipajul trimis joi noaptea nu a găsit cadavrul, nu i-a luat o declarație amantei acestuia și nu l-a căutat pe ucigaș.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Două statui pentru Năstase-patru-clase!

* George Simion – acțiuni de aurolac politic, împotriva Constituției. Vrea „suspendarea președintelui Iohannis printr-un referendum național”, deși suspendarea o poate face doar Parlamentul! Prin „referendum național” se decide demiterea, nu suspendarea!

* Primăriile lui Negoiță și Piedone au blocat demolarea chioșcurilor ilegale de la metrou ale baronului Rădoi, în sectoarele 3 și 5

* Cadou la „aniversarea” a doi ani de pușcărie: Liviu Dragnea mai rămâne după gratii cel puțin trei luni! Până la 27 august nu mai are voie să depună cerere de eliberare

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* VIDEO. Șoșoacă, vulgară în Parlament. Orban i-a tăiat microfonul, anarhista a strigat: „Dvs. nici măcar un minut nu rezistați!”

* Tolontan e anchetat de tabăra denunțătorului său, primarul Băluță! De dosar se ocupă soțul avocatei care a luat bani de la clanul Goleac, despre care au scris ziariștii. În tablou apar și două deputate PSD, dar și nașul fugar Daniel Dragomir

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* Emilia Șercan i-a distrus pe șantajiștii care conduceau Academia de Poliție: 3 ani de închisoare + 80.000 de lei daune morale + muncă în folosul comunității + funcții pierdute

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

1 COMENTARIU

  1. E un caz tragic (crimă!), desigur, de adevărată literatura (de „triunghi-pasional”), și totuși… nu ne putem abține să mărturisim că, la citirea articolului, primul gând ne-a dus laaa… o poezioară-veselă de-a noastră, a dracilor-de-țânci de la noi, din mahalaua constănțeană de la „Trei-Papuci”, din buza-mării, de pe când am început la școală franceza:

    „Jo veni de la pădure, / Jo hali câteva mure, / Jo sosi à la maison, / Capra behăie-n-șopron, / Jo-ntrebă atunci nevasta, / Qu’est ce que c’est înseamnă asta, / Jo găsi nevasta-n pat, / À côté de-un alt bărbat, / Jo luă atunci ciomagu’, / Mon-ami sărise gardu’!…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here