miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDiasporaCompania unui român din California se ocupă de strategia de imagine a...

Compania unui român din California se ocupă de strategia de imagine a SUA în lume

-

Compania Transiris, aparținând românului Silvian Cențiu, a fost angajată de Departamentul de Stat al SUA pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite în lume, informează „Zig-zag român-canadian”. Mai mult de jumătate dintre angajații companiei lucrează din România.

Silvian Cențiu, cel care a fondat compania Transiris, s-a născut la Braşov, iar acum locuieşte în California.

A urmat Liceul „Andrei Șaguna” din Braşov, apoi Universitatea Politehnica din Bucureşti. Ulterior a studiat şi la Universitatea Tehnică din Viena (TU Wien), Universitatea San Francisco (USF), Universitatea Stanford şi alte instituții de învățământ superior. În unele dintre acestea a şi predat cursuri, la fel ca şi la Universitatea Transilvania Braşov şi la ASE Bucureşti.

- Advertisement -

În 2012, Silvian Cențiu a înființat compania Transiris, în California şi la Bucureşti, pentru a oferi – în special companiilor de top (Fortune 500) – servicii şi tehnologii de marketing. Între timp, a înființat filiale în Canada, Austria, Spania şi Marea Britanie.

În ceea ce priveşte inițiativa de strategie a SUA, aceasta se concentrează acum pe Europa, unde un proiect-pilot a demarat în Austria, Cehia şi Ungaria.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -