Acasă Diaspora VIDEO. Răzvan Ştefănescu, mesaj DEVASTATOR: "Au creat instituţii să-i apere când fură....

VIDEO. Răzvan Ştefănescu, mesaj DEVASTATOR: „Au creat instituţii să-i apere când fură. Ne-au furat trecutul, prezentul şi viitorul copiilor”

„Suedezul” cu plăcuţele anti-PSD a postat pe pagina sa de Facebook prima înregistrare video cu mesajul său către cei pe care-i cheamă să-l susţină, ca independent, la alegerile europarlamentare de anul acesta.

L-am urmărit cu atenţie pe Răzvan Ştefănescu, pentru că eram curios cum va „evolua” în faţa camerei, chiar dacă nu era la TV, ci în „studioul” personal din maşină.

Unii s-ar putea să creadă că tot ce spun acum e ca să-l susţin. Fals! Alţii se vor fi supărat că, acordându-i tribună media, asta va şubrezi din şansele candidaţilor din opoziţie. Poate. Dar nu de asta îl mediatizăm, ci dintr-un motiv mult mai simplu. Ca jurnalist, cauţi ce vrea lumea să afle. Iar despre Răzvan Ştefănescu, indiferent ce va face sau nu în alegeri, lumea vrea măcar să mai ştie una alta. Bunăoară, „dă” bine sau nu când vorbeşte „la TV”?

Iar ascultându-l, chiar îmi dau seama că nu merită tratat potrivit prejudecăţilor trecutului românesc gen „e şofer, n-ar diplome, vorbeşte prea simplu etc”. Incorect. Chiar vorbeşte mai bine decât jdemii de politicieni „cu carte”. N-am sesizat nicio greşeală care să-mi zgârie timpanul.

Contează ce-a făcut (vezi plăcuţele anti-Dragnea) şi ce spune. Iar de spus, sincer, nu spune nimic rău. Dimpotrivă.  Atâta vreme cât rămâne el, cel din vara turbării Ciumei Roşii, şi cel din filmarea de mai jos, nu va avea decât de câştigat. Nu neapărat voturi, ci simpatie.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Categoric ca are dreptate.Ceea ce le lipseste romanilor este concentrarea pe ce au nevoie si pe formularea doleantelor lor pentru a si le sustine FERM in strada si de cate ori au ocazia, pentru ca autoritatile sa nu stea linistite, ci sa gaseasca solutii. Autoritatile la noi SE BAZEAZA pe asta, ca noi dormim in ghete exact ca in comunism si asteotam bun simt de la stat! Acest om vine cu un exemplu bun, acela al vocii personale! Fiecare voce poate conta !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings