sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaColonelul rus Serghei Koval, ucigaș sadic în Cecenia și Siria, a fost...

Colonelul rus Serghei Koval, ucigaș sadic în Cecenia și Siria, a fost „denazificat” definitiv în Ucraina

-

Militarii ucraineni l-au eliminat pe ocupantul rus Serghei Koval, care fusese șeful departamentului operațional al Diviziei 20 de puști motorizate, din cadrul armatei putiniste.  În trecut, colonelul a ucis oameni nevinovați în cadrul unor operațiuni militare, în conflictele armate din Cecenia și Siria.

Informațiile despre lichidarea colonelului rus Serghei Koval (36 de ani) au apărut pe canalul de Telegram al ofițerului ucrainean Anatoli Ștefan, fiind preluate de site-ul Obozrevatel.com.

„Locotenent-colonelul Serghei Koval a făcut un pas de bunăvoință. A fost denazificat și demilitarizat oficial. Divizia 20 de puști motorizate a fost îngropată în liniște, spre deosebire de comandantul și adjuncții ei”, a scris Anatoli Ștefan.

S-a aflat abia în aceste zile că teroristul Koval, declarat criminal de război în Ucraina, a murit pe 9 iulie, când apărătorii lui Zelenski au atacat posturile de comandă, depozitele de echipamente și muniții ale inamicului din zona Cernobaevka. Armata rusă a pierdut atunci un număr mare de militari.

- Advertisement -

„Avem un băiat și o fată. Și ei cresc, de asemenea, ca patrioți, sunt membri ai Iunarmiya”

Printre cei spulberați în atacul din 9 iulie s-au numărat:

  • colonelul Aleksei – comandantul diviziei;
  • colonelul Gorobets – șeful de stat major;
  • Aleksei Avramcenko – comandantul adjunct;
  • Serghei Kens.

Dintre toți „denazificatorii” căsăpiți, doar lui Koval nu i s-a organizat o ceremonie specială de înmormântare. Nu există nici măcar o fotografie cu el în mediul online.

Îndoctrinată în totalitate de sistemul terorist de la Moscova, soția colonelului Koval a declarat cu mândrie că și cei doi copii ai ei vor păși pe urmele tatălui lor: „Am primit vestea morții sale în a doua zi după incident, a murit în iulie, împreună cu Comandamentul. În a cincea zi după moartea sa, l-am îngropat în regiunea Belgorod. Avem un băiat și o fată. Și ei cresc, de asemenea, ca patrioți, sunt membri ai Iunarmiya” – analogul rus al infamei organizații naziste Hitlerjugend / Tineretul Hitlerist, din timpul domniei lui Adolf Hitler.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FSB pretinde că a și găsit vinovatul pentru uciderea Dariei Dughina: Natalia Vovk, o ucraineancă de 43 de ani, membră a regimentului Azov, intrată în Rusia împreună cu fetița sa de 12 ani

* „Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

* Asasinarea fiicei lui Dughin a fost revendicată de o misterioasă gherilă anti-Putin din Rusia

* DOCUMENT. 17 înalți oficiali americani, scrisoare către Joe Biden: „SUA trebuie să înarmeze Ucraina ACUM, înainte să fie prea târziu. Războiul e într-un punct decisiv. Dacă Putin câștigă în Ucraina, aliații noștri estici sunt în pericol”

* Trădare la vârf: un general ucrainean din GRU a trimis Rusiei informații secrete. Încolțit, a încercat să-i împuște pe anchetatori

* VIDEO. Incredibila corupție din Rusia: plăcile de blindaj reactiv de pe multe tancuri sunt umplute cu cauciuc!

* Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* „Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* Consiliul Fiscal face praf rectificarea bugetară a Guvernului PSD-PNL: deficit uriaș, de 7% din PIB; venituri supraestimate cu 9 miliarde de lei, cheltuieli subestimate cu 6 miliarde

* Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -