joi, aprilie 18, 2024
AcasăOpiniiColonele-de-presă, deșteptarea și la îmbarcare! Te așteaptă Șoigu și Kirill la Kremlin,...

Colonele-de-presă, deșteptarea și la îmbarcare! Te așteaptă Șoigu și Kirill la Kremlin, să te miruiască general cu căcăreze putiniste în loc de stele, pentru promovarea „operațiunii speciale”

-

Colonele-de-presă sau „20.000 de euro”, așa cum ți se mai spune pentru suma-standard cerută în vederea demarării unor „proiecte jurnalistice” (detalii la ciobanul Gigi din Pipera), mai bine suntem „nebuni”, considerând că Ucraina nu trebuie să capituleze prin cedarea de teritorii Rusiei, decât să fim ofițeri acoperiți, profiori, parveniți, hauriți și putiniști ca tine, cu trese făcute din căcăreze putiniste pescuite din latrina Kremlinului și păstrate la „servietă”!

Că așa spuneai în dialogul cu nea Coroiu (ciripitor pe stil vechi, nu ca tine, care te-ai modernizat): toți cei care consideră că Ucraina nu trebuie să capituleze cedând Rusiei teritorii sunt „nebuni”.

Slugă a generalului PSD-ist Izmană, care ți-a „poleit” epoleții cu grade dintr-un singur pix… Dacă te consideri atât de „darnic”, de ce nu-ți cedezi „teritoriile” alea din București, Ștefănești, Mogoșoaia, Sulina, Golești, din acțiuni și conturi bancare, în valoare de peste 1,6 milioane de euro? De ce nu renunți la vila subvenționată de stat prin ANL? De ce tot sugi bani de la partide, prin combinațiile patronilor tăi? Du-te și dă-i banii înapoi ciobanului din Pipera, ca să nu mai spună că i-ai tras țeapă sau te-a mituit!

Hai, curaj, viteazule! Dacă ți-e drag cedatul, du-te și cedează! Sau doar Ucraina trebuie să cedeze, iar tu și draga ta Rusie să păstrați tot, tot, tot, inclusiv ce nu vi se cuvine?!

- Advertisement -

Donează, de pildă, unor organizații caritabile non-profit, nu Ambasadei lui Kuzmin, că de-acolo e de luat, nu de dat!

Ce mai cauți în România, colonele? La ce-ți mai trebuie ție țara asta, după tot spectacolul putinist pe care l-ai regizat cu fosila bolșevică încoroiată care, de la atâta lectură propagandistică, a spus că peninsula Crimeea este oricum a rușilor, când de fapt le-a aparținut tătarilor încă din 1774 prin tratatul de la Kuciuk-Kainargi, semnat cu otomanii?!

Hai, deșteptarea și la îmbarcare! Te așteaptă Șoigu și popa Kirill (vezi că ăla-i KGB-ist greu, are un rucsac mai mare decât al tău!), la Kremlin, ca să te miruiască general cu căcăreze în loc de stele, căcăreze puturoase, putiniste, pentru promovarea „operațiunii speciale”.

- Advertisement -

Le-ai întrecut orice așteptări, colonele! Ia-ți repejor rucsacul ăla cu bolovani și cară-te la Moscova! Și-așa nu-i nicio diferență între tine și Șoigu, cu excepția gradelor și a funcțiilor. Amândoi v-ați trezit ofițeri fără să fi dormit măcar o noapte într-o cazarmă.

Dați-vă mâna, impostorilor, și cântați în rusește până-n zori, cu sticla de vodcă lângă voi! Iar dacă auziți tunete puternice, să știți că nu e de la ploaie: sunt tunurile Lumii Libere care eliberează Ucraina.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Putinism carpatin. Turcescu: „Să se termine cumva, chit că Ucraina va pierde niște teritorii! Dă-le naibii de teritorii! Asta-i viața”. Cristoiu: „Dă-o dracu’ de bucată de pământ, că oricum nu era a ucrainenilor, aia-i rusofonă!”

* Evenimente majore în Herson: armata rusă își abandonează pozițiile și se retrage precipitat în stânga Niprului!

* VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

* Trădătorul Stremousov, numărul 2 în administrația pro-rusă din Herson, a murit „într-un accident de mașină”! Colaboraționistul era vânat de partizanii ucraineni

* Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

* Muzeografa care a trudit la doctoratul ministrului Tîlvăr: „Am muncit enorm. I-am făcut teza de la zero!”. DNA a clasat cazul după ce le-a dat acuzaților declarațiile femeii

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. O situatie care tradeaza caracterul „acoperitului din presa” am urmarit-o la sfarsitul acestei veri.
  Jurnalistul Malin Bot a facut o relatare din fata sediului EvZ din complexul Romexpo. Subiectul era legat de clientii obisnuiti ai lui MB, adica Dan Andronic si Mirel Curea. La un moment dat a iesit din mica cladire a EvZ
  cu pas grabit RT, iar MB care se afla la o distanta de app.30 de m, l-a observat, s-a intors catre el si l-a interpelat cu o intrebare de genul : „Ce bolovani carati in acel rucsac dle T….?” Acoperitul a fost vizibil impacientat si a grabit pasul. MB s-a dus dupa el insa in cateva secunde curajosul colonel fara o zi de armata demara deja in tromba cu masina.
  Dupa cateva zile am primit pe youtube o postare a EvZ in care Turcescu pretindea ca in momentul in care a fost abordat de MB, l-a confruntat imediat cerandu-i socoteala : „De ce te iei asa ma de lume? Vezi-ti de treaba” Probabil ca isi facuse socoteala ca poadcastul lui MB este urmarit de mult mai putina lume decat emisiunile lui de la EvZ cu Ardei Umplut sau cele de la B1 si in consecinta poate sa minta in stilul lui nerusinat.
  Si inca un episod de care imi pot aduce aminte doar la modul vomitiv. Dupa celebrul auto-denunt, a primit o vreme gazduire in studioul Nasul TV. La inceput a fost spasit si umil , jucand rolul victimei neintelese care acum trece printr-o experienta de transfigurare religioasa. Dupa nici o luna se obraznicise deja si practic il facea idiot pe unul din colegii de platou profitand de faptul ca acesta nu este mitocan (GC). Acelasi tupeu care il avea inainte de „auto-demascare” revenise, fapt care l-a exeasperat ulterior pana si pe politicianul rrom Orlando T.

 2. Pai unde e colonelul colonel? Nu la SRI? Cine-l dirijeaza? Nu SRI?
  Si totusi nimeni dintre criticii colonelului nu critica cauza ci doar simptomul(efectul). Adica nu critica SRI pentru politica antinationala pe care o raspindeste printr-o multime de cozi de topor, colonelul fiind doar un exemplu, ci critica doar cozile de topor.
  Si atunci ma intreb daca nu cumva ziaristii critici cu colonelul nu cumva sunt colegi la SRI ai colonelului? Se cearta in public dar niciunul nu se ia de mina comuna care-i hraneste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -