duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsPSD blochează în continuare Capitala, ca răzbunare că bucureștenii n-au votat-o pe...

PSD blochează în continuare Capitala, ca răzbunare că bucureștenii n-au votat-o pe Firea. Nicușor Dan: „Îl rog pe domnul Ciolacu să dea telefon la ministrul de Finanțe, să rezolvăm problema restantă cu Termoenergetica”

-

PSD își continuă răzbunările aberante pe bucureșteni, pe care îi pedepsește al doilea an la rând blocându-le fondurile destinate rețelei de termoficare pe motiv că în 2020 n-au votat-o pe Gabriela Firea primar. Ministrul pus de Dan Voiculescu la Finanțe, masonul Adrian Câciu, boicotează discuțiile cu Primăria Generală cu scopul de a ține în frig 850.000 de apartamente, la fel cum a procedat și în toamna trecută.

Bucureștiul are tot atâtea apartamente cât restul țării la un loc și produce peste 25% din PIB-ul total al României. Cu toate acestea, masonul Adrian Câciu, ministrul PSD care conduce Finanțele, a dat Bucureștiului doar 150 de milioane de lei subvenție pentru încălzire, în timp ce restul localităților au primit 800 de milioane. Mai mult, același ministru, despre care se știe că e instabil emoțional, a ordonat ca nimeni de la Ministerul de Finanțe să nu meargă miercuri la întâlnirea pe care reprezentanți ai Guvernului au avut-o cu Primăria București pentru a discuta problema companiei Termoenergetica, băgată în faliment de Gabriela Firea prin neplata datoriilor în perioada 2016-2020.

Culme a tupeului, Marcel Ciolacu, președintele PSD a transmis batjocoritor: „Îmi pare rău de bucureșteni, a picat așa o năpastă pe capul lor să-l aibă pe Nicușor Dan primar”.

Matematicianul n-a dat curs ieșirilor golănești ale lui Ciolacu – un pierde-vară pe vremea lui Ceaușescu și șomer în anii ‘90 care și-a scos certificat de luptător la Revoluție deși în Buzău n-a existat nicio mișcare de protest –, invitându-l politicos pe șeful PSD să-și pună la treabă subordonatul. Nicușor Dan i-a răspuns lui Ciolacu să mai aștepte deoarece „concurs de metafore va fi peste un an și jumătate”, în campania electorală. În schimb, l-a chemat pe politician să-și pună politrucii la treabă: „Eu îl rog pe domnul Ciolacu să dea telefon la domnul Cîciu, ministrul de Finanțe, ca să rezolvăm problema restantă cu Termoenergetica, pentru că de acest lucru depind toate investițiile viitoare. (…) Cred că, până la urmă, suntem oameni responsabili”.

- Advertisement -

Apelul are puține șanse să fie ascultat. PSD-ul este ieșit din minți, laolaltă cu televiziunile oligarhilor și toate rețelele mafiote, de când a ieșit primar Nicușor Dan. Se fac campanii furibunde non-stop la adresa acestuia, iar PSD i-a blocat finanțarea atât anul trecut, cât și în acest an. Adrian Cîciu, ministrul de Finanțe inventat de aparatul de propagandă al lui Dan Voiculescu, n-a făcut niciun secret încă din primele zile în funcție din faptul că-l urăște pe Nicușor Dan și că va face tot ce-i stă în putere să-l încurce.

Prin toate bețele-n roate puse Primăriei, PSD încearcă să învenineze populația pentru ca, în 2024, să o reinstaleze pe Gabriela Firea la Primărie. Toate rețelele de interese așteaptă cu nerăbdare reconectarea la banii publici și unda verde să reia construcțiile haotice de blocuri pretutindeni, inclusiv în parcuri și Pădurea Băneasa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Putinism carpatin. Turcescu: „Să se termine cumva, chit că Ucraina va pierde niște teritorii! Dă-le naibii de teritorii! Asta-i viața”. Cristoiu: „Dă-o dracu’ de bucată de pământ, că oricum nu era a ucrainenilor, aia-i rusofonă!”

* Evenimente majore în Herson: armata rusă își abandonează pozițiile și se retrage precipitat în stânga Niprului!

* VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

* Trădătorul Stremousov, numărul 2 în administrația pro-rusă din Herson, a murit „într-un accident de mașină”! Colaboraționistul era vânat de partizanii ucraineni

* Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

* Muzeografa care a trudit la doctoratul ministrului Tîlvăr: „Am muncit enorm. I-am făcut teza de la zero!”. DNA a clasat cazul după ce le-a dat acuzaților declarațiile femeii

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -