marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsClotilde blochează proiectul unui cartier de blocuri într-o zonă protejată din Kiseleff....

Clotilde blochează proiectul unui cartier de blocuri într-o zonă protejată din Kiseleff. „Până acum, se dădeau avize în funcție de cât «sponsorizau» dezvoltatorii”

-

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, anunță că a blocat un atac asupra zonei protejate din Șoseaua Kiseleff, unde se încearcă ridicarea unui cartier de blocuri pe locul fostei reședințe a ambasadorului SUA în România și al marii grădini din curtea acestui imobil. Mesajul primăriței este explicit și simplu, nu mai merge ca pe vremea lui Daniel Tudorache și a PSD, cu „sponsorizări“ prin care să se obțină bunăvoința administrației locale.

Nu s-a mai putut face nimic în privința unei alte zone de pe Bulevardul Aviatorilor, vila Filipescu din curtea sediului PNL, care a fost înlocuită, cu aprobarea Gabrielei Firea și a majorității PSD din mandatul trecut, cu 3 blocuri. Asta, deși acolo este zonă istorică protejată, iar construcțiile sunt interzise, scrie Clotilde Armand.

Despre „tunul” dat de Firea după ce a pierdut alegerile din 27 septembrie 2020, chiar înainte să-i înceteze mandatul de primar al Bucureștiului, a scris la vremea respectivă și Ziaristii.com.

Mesajul primăriței despre proiectul cartierului de blocuri în zona protejată din Șoseaua Kiseleff

 „Zona protejată din Șoseaua Kiseleff intră în vizorul dezvoltatorilor imobiliari.

- Advertisement -

Imobilul situat în Șoseaua Kiseleff nr. 21 a fost pentru mai mulți ani reședința ambasadorului SUA în România. Acest imobil are o grădină generoasă. Actualii proprietari intenționează să demoleze vila și să construiască pe spațiul verde al grădinii un ansamblu de locuințe colective. Pe scurt: cîteva blocuri.

Acest proiect ar mutila iremediabil aspectul urbanistic al zonei, așa cu s-a întâmplat în cazul vilei Filipescu-Brâncoveanu din Bulevardul Aviatorilor (în curtea sediului central PNL) – unde cu binecuvântarea fostei primărițe și a majorități PSD din Consiliul General al Municipiului București au început să răsară rapid 3 blocuri într-o zonă istorică protejată, într-o zonă unde este interzis să construiești.

Am primit la primărie pentru avizare dosarul pentru elaborarea de desființare a construcției din Șoseaua P.D. Kiseleff nr. 21.

- Advertisement -

O spun răspicat: Primarul Sectorului 1 nu-și dă acordul, eu nu avizez așa ceva. Dacă până să ajung eu primar s-au dat avize în funcție de cât de mult «sponsoriza» un dezvoltator sau altul, ar fi bine să știe toți dezvoltatorii că nu mai merge așa iar lucrurile trebuie să se schimbe în profunzime.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Monstrul din Fundeni” a avut mulți complici în uciderea educatoarei: polițiști de la Secția 7, procurori, judecători. Individul a devenit o fiară după ce și-a călcat cu mașina copilul de 2 ani

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand!

* Cei 67 de liberali „cîțiști” care au semnat Apelul anti-Orban. Printre ei se numără și „traseiștii” aduși în PNL chiar de Orban!

* Iurie Roșca, agent KGB și propagandist-șef al Sputnik în Basarabia – 3 ani interdicție de intrare în România! A fost întors de la Vama Albița

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Maia Sandu reformează Moldova cu viteza fulgerului: Parlamentul a adoptat deja și legea controlului averilor pentru părinții, socrii și copiii demnitarilor

* VIDEO. Joe Biden: „De ce să lupte și să moară soldații americani într-un război pe care afganii au refuzat să-l poarte?” / „Am făcut planuri, împreună cu liderii afgani, dar ei au renunțat la luptă și au fugit din țară” / „Guvernul afgan a descurajat SUA din a organiza un exod în masă”

* Faliment european al fotbalului românesc: Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4-0! FCSB, CSU Craiova și Sepsi au capitulat de mult

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Doamna Armand ne arată, pe zi ce trece, că dispune de o virilitate ce ar trebui să dea de gândit bărbaților din USR+PLUS care sunt tot mai lamentabili în a-și demonstra potența politicianistă. Păcat!
    Mă înclin în fața distinsei doamne Armand și îi urez, în continuare, curaj și VÂNT la PUPA!
    L. Nicolescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -