Ciucu îl face șah-mat pe Mutu. Dovada că pensionarii scandalagii fac parte din anturajul primarului Sectorului 6

1
2406

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a prezentat pe Facebook imagini care confirmă acuzațiile aduse încă din prima clipă primarului Gabriel Mutu: cei câțiva pensionari trimiși să bruieze conferința de presă a tandemului Violeta Alexandru – Ciprian Ciucu erau trimiși de PSD.

Unul dintre scandalagiii de la conferința de presă a reprezentanților PNL apare și în imagini de la manifestări PSD-iste, însă acolo nu făcea scandal, ci era mândru că poate sta alături de primarul Mutu.

Primarul Sectorului 6 a negat că ar avea vreo legătură cu scandalagiii. Imaginile arată însă că Mutu minte încă o dată.

Postarea lui Ciprian Ciucu

„Cei care au făcut scandal la conferința de presă a PNL Sector 6 au fost trimiși de Mutu / PSD.

L-am identificat, chiar pe pagina de Facebook a PSD Sector 6, pe unul dintre aceștia. Ei au și recunoscut că sunt membri ai PSD.

Gabriel Mutu nu a recunoscut că i-a trimis el.

Este nedemn să te folosești de oameni în acest fel. Este nedemn atunci când recurgi la astfel de tactici. Dați mai departe ca să se știe adevărul!”

„Este stilul abject al lui Mutu de a face politică”

Imediat după incidentul de duminică, 5 iulie, Ciprian Ciucu precizase:

„Abject stilul de a face politică al unui astfel de om ajuns primar. Mă refer la Gabriel Mutu. S-a folosit de pensionari care au recunoscut că au fost trimiși de PSD Sector 6 ca să ne bruieze conferința de presă de astăzi.

Este, repet, un stil abject de a face politică.

Mutu era pregătit. A intervenit chiar și prin telefon la o televiziune. Tot ce a vrut a fost să mă bruieze, ca mesajul meu să nu se ducă la locuitorii Sectorului 6. Nu a reușit, dar ne-a reconfirmat că are un caracter infect.

Ca să fie clar pentru atunci când Mutu va nega: acei oameni nu aveau cum ajunge acolo netrimiși. Nu este un loc circulat, iar ei nu stau în zonă și apar în fotografii în campania lui Mutu/PSD.

Lui Mutu de la PSD îi este frică!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Le e frica de PUSCARIE!De aceea fac tot posibilul sa ramana pana la pensie la sacul cu bani publici,toti hotii cu radacini comuniste au aratat de 30 ani ce pot face cand spala pe creier pensionarii:imbogatiti pe spinarea lor!!Ca sa scape de puscarie,distrug toate sansele de revenire la normal,caci un parlament confiscat de hoti le-a fost de mare ajutor sa jefuiasca tara fara sa dea socoteala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here