Cîțu i-a spus lui Cioloș să nu mai vină la sediul PNL, că vine degeaba! L-a trimis, diversionist, să găsească voturi „la aliații de la PSD și AUR”

1
1494
Imagine de arhivă: în vremurile bune, Florin Cîțu era primit de Dacian Cioloș la Grupul Renew Europe din Parlamentul European, grup condus de liderul USR

Nu Dacian Cioloș a anulat întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian de la sediul PNL, ci premierul demis a făcut-o. „N-are sens să ne mai vedem”, i-a spus Cîțu lui Cioloș.

Vineri, la ora 14.00, la sediul PNL urma să înceapă cea de-a doua întâlnire a premierului desemnat, Dacian Cioloș (președintele USR), cu premierul demis Florin Cîțu (președintele PNL), vicepremierul demis Kelemen Hunor (președintele UDMR) și Varujan Pambuccian (liderul Grupului minorităților din Camera Deputaților).

Întâlnirea n-a mai avut loc, pentru că mai înainte s-a desfășurat ședința Biroului executiv al PNL, în care s-a stabilit – în unanimitate! – că partidul condus de Florin Cîțu și girat de președintele României, Klaus Iohannis, nu va susține nicio formulă de Guvern Cioloș.

Imediat după ședința conducerii PNL, Cîțu l-a sunat pe Cioloș și i-a spus să nu mai vină la sediul PNL, pentru că întâlnirea nu mai are rost,  pierdere de timp.

De altfel, Cioloș a povestit într-o conferință de presă: „Am încercat să negociem, dar astăzi premierul Cîțu n-am mai vrut să ne întâlnim. M-a informat care a fost decizia Biroului Executiv. De altfel, mi-a spus că a rămas cu aceeași decizie, că n-a schimbat mandatul și că, în aceste condiții, n-are sens să ne mai vedem”.

VIDEO: Reacția lui Dacian Cioloș după decizia PNL

https://www.facebook.com/partidulusrplus/videos/193845602892069/

Florin Cîțu i-a sunat și pe ceilalți doi, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian, să-i informeze că ntâlnirea a fost anulată.

În discuția cu Dacian Cioloș, premierul demis a încercat, o dată în plus, să-l facă pe premierul desemnat să înghită „momeala PSD”. Cîțu l-a trimis pe Cioloș să negocieze cu PSD și AUR, „pentru că e singura majoritate probată prin vot, o majoritate solidă, de 281 de voturi, ați arătat-o la moțiunea de cenzură”.

Cioloș i-a spus o dată în plus că nu face nicio negociere cu PSD și AUR, că a exclus din start această variantă, dar Cîțu se făcea că nu pricepe. Singurul lui scop era să lipească de USR „eticheta PSD”, pentru ca ulterior să-i fie acceptate și lui negocieri cu „ciuma roșie” pentru formarea majorității parlamentare, într-o formulă tip USL 2.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* EDITORIAL. Cacealmaua lui Iohannis

* STENOGRAME PNL. Cîțu: „Să ne victimizăm și noi!” / Bușoi: „Să-i trimitem la origini!” / Rareș Bogdan: „Cioloș lucrează doar pe manipulare” / Nica: „Iohannis a vrut să-l erodeze pe Cioloș pentru 2024”

* Rareș Bogdan îl trimite pe Cioloș să ia voturi de la „doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Curea și Ciuvică au adus Antenei 3 o amendă de 5.000 de lei, pentru injurii la adresa lui Mălin Bot

* Frica de Covid devine mai mare decât frica de vaccin. Două recorduri într-o zi: 67.853 de persoane vaccinate, 34.944 cu prima doză

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* Olăroiu și-a recuperat în Dubai ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano. Dar din țeapa dată de chinezi – 10 milioane de dolari – n-a recuperat nimic!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.