Cîțu: „Am 36 de filiale PNL. Filiala Arad a venit în seara aceasta, l-am convins pe domnul Falcă”

2
500
Florin Cîțu - Gheorghe Falcă

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi seară, la TVR 1, că pentru candidatura sa la Congresul PNL din 25 septembrie are susținerea a 36 de filiale ale partidului. Ultimul filială care i s-a alăturat: cea din Arad, condusă de europarlamentarul Gheorghe Falcă.

„Sunt un om care construiește. Am plecat la drum cu câțiva oameni în jurul meu. Am astăzi 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorba cu fiecare în parte și le-am explicat viziunea mea, iar oamenii au venit alături de mine”, a spus Florin Cîțu la TVR 1.

Până acum, Gheorghe Falcă, președintele  filialei județene PNL Arad a jucat cartea neutralității, ba chiar părea să încline spre Ludovic Orban.

Conform celor spuse de premierul Cîțu, Falcă a fost atras în tabăra acestuia joi seara, la câteva pre după ce Orban și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL.

Cîțu: „Domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică”

Florin Cîțu a continuat și războiul declarațiilor de la distanță cu Ludovic Orban. El s-a referit la declarațiile președintelui PNL referitoare la „dosarul Cîțu-Iowa” (conducerea mașinii sub influența alcoolului) și la numirea lui Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe.

„M-am uitat în ultima perioadă la aceste declarații și cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică”, a spus premierul.

Întrebat ce rol va avea Ludovic Orban în PNL dacă va pierde funcția de lider al partidului, Florin Cîțu a reamintit că președinții de partid sunt membri în Biroul Executiv, cu drept de vot.

În privința funcției deținute de Orban la șefia Camerei Deputaților, Cîțu a spus: „Am înțeles că a zis că-și dă demisia, nu mai știu, într-o emisiune de televiziune a zis că-și dă demisia dacă pierde, ceva de genul ăsta. Am auzit că a spus și că câștigătorul ia tot, a  făcut două declarații, așa le-am citit eu, nu știu”.

Întrebat dacă se așteaptă ca Orban să demisioneze de la Cameră, Cîțu a punctat: „Nu știu, eu spun ce a spus, repet, chiar nu vreau să comentez, sunt declarațiile domniei sale, pe care, poate, și le asumă”.

Ludovic Orban și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al partidului, joi, cu o moțiune conservatoare: „PNL să apere familia, credința și națiunea”. Florin Cîțu își va depune candidatura în zilele următoare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Dragnea nu mai e „grav bolnav”, cum spunea la tribunal. Acum „e apt de luptă” să-și ia partidul înapoi, anunță pajul său

* Ciolacu despre prietenia cu Hayssam: între chiolhanuri cu icre negre mâncate cu polonicul, narghilea și poker în cabana de vânătoare a lui Ceaușescu și “Era vreun terorist? Mergea pe avioane cu șefii statului!“

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* „Monstrul din Fundeni” a avut mulți complici în uciderea educatoarei: polițiști de la Secția 7, procurori, judecători. Individul a devenit o fiară după ce și-a călcat cu mașina copilul de 2 ani

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* Cea mai mare victimă a pandemiei în tenisul mondial: Simona Halep. E din nou accidentată, s-a retras și de la Cincinnati, după doar un meci. Cariera ei e în pericol

2 COMENTARII

  1. Neee… „place” (Sic!) modul acesta de exprimare, al lui Cîțu: „AM (Sic! -N. n.) 36 de filiale P.N.L.”!!!!!!!!!!!!!

    Leee… „ARE” (Sic!) de laaa mumă-saaa…, de la tat’suuu…, moștenire-de-familieee…, sau le-a cumpărat de la piață, de la tarabă, de pe „Olx”…, ori, poate, i le-o fi făcut cadou Iohannisss…??????????????????

    Ce-i aiaaa… „AM filiale” (!!!), dom’leee…, așa (RĂU!!!) a ajuns P.N.L.-ul ăstaaa…: să fieee… DEȚINUT/STĂPÂNIT (!!!!!!!!!!!!!) peee… persoană-fizică?????!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here