Cioloș: „Ciolacu e un ipocrit! Putea să ceară și demisia lui Dragnea, Grindeanu sau Tudose, când fumau la Palatul Victoria”

2
967

Președintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloș, îl acuză de ipocrizie pe șeful interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu. Fostul premier îl întreabă pe președintele Camerei Deputaților de ce nu a cerut și demisia PSD-iștilor Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, când aceștia „fumau pe rupte în Palatul Victoria”. Ciolacu îi cere demisia premierului Ludovic Orban exact din acest motiv.

Dacian Cioloș intervine în scandalul provocat de imaginile care îl arătau pe Ludovic Orban – împreună cu 4 miniștri din guvernul său – fumând într-un birou din Palatul Victoria.

Cioloș, pe Facebook: „Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate și să ceară o demisie și atunci când biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, prim-miniștri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria”, acuză Dacian Cioloș.

Totodată, liderul PLUS îi provoacă atât pe Ludovic Orban, cât și pe Marcel Ciolacu „la o discuție serioasă despre ce au de gând să facă cu o șansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunțat-o pentru România”.

Postarea lui Dacian Cioloș

„Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate și bună-cuviință, Marcel Ciolacu – pentru cine nu știe, președinte al PSD – cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate și să ceară o demisie și atunci când biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, prim-miniștri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat și aceste ocazii. Așa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul și lipsa de bun-simț din propria ogradă.

Așa că, profitând de această pauză de o țigară de la guvernarea țării, cred că e momentul potrivit să-i provoc atât pe domnul Ciolacu, cât și pe domnul Orban la o discuție serioasă despre ce au de gând să facă cu o șansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunțat-o pentru România.

  • Ce programe au gândit pentru dezvoltarea țării cu cele peste 70 de miliarde de euro care ar putea intra în România în următorii ani?
  • Care sunt investițiile publice prioritare?
  • Cum facem autostrăzile cât mai rapid folosindu-ne de acești bani? Pentru că la cum evolueză discursul public la noi, parcă văd că unii sau alții își închipuie că banii de la Uniunea Europeană le aparțin și încep să-și imagineze tot felul de aiureli în loc să fie atenți și preciși cu proiectele de care România are nevoie ca de o gură de aer.
  • Ce fel de economie vrem în țara noastră, dacă tot vom reconstrui odată cu ceilalți europeni?
  • Cum va evolua lumea după această pandemie dincolo de ghidonul în care ne ținem noi nasul ca să nu pierdem subiecte de campanii populiste?

Dacă au curaj și înțeleg subiectul, îi provoc să ne vedem săptămâna viitoare la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio, să vorbim despre viitorul țării în acest context. Discuția despre scrumiere și chefuri poate să mai aștepte.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Buna interventie. Ciolos are vana in el !!! Normal ar fi ca barbatii invocati sa arate ca sunt barbati si sa accepte provocarea, dar il vedeti pe Ciolacu om capabil sa planuiasca viitorul onorabil al Romaniei!

  2. „… de ce nu a cerut și demisia lui PSD-iștilor Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose…″

    Voi citiţi ce scrieţi? Că asta nu mai e greşeală de tastare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here