Acasă News CTP o desfiinţează pe Dăncilă: "Este un fake-news din cap până-n picioare"

CTP o desfiinţează pe Dăncilă: „Este un fake-news din cap până-n picioare”

Comentariul dur al jurnalistului Cristian Tudor Popescu, despre premierul Viorica Dăncilă, în această seară la Digi 24 TV.

  • Dăncila e din cap în picioare un fake news. Uitati-vă de câte ori şi-a schimbat felul, comportamentul, mersul, îmbrăcămintea, de când a ajuns prim-ministru. Femeia asta, doamna asta, este un fake-news complet.
  • Dar, culmea, a ajuns să vorbească de fake news în faţa Europei. Le spune liderilor UE şi europarlamentarilor că-s dezinformaţi cu situaţia din România. Incredibil! Ea, cea care este un fake news integral!
  • Aţi văzut-o la întâlnire cu Netanyahu? N-a înţeles nimic din engleza lui Bibi. Dar s-a luminat brusc la faţă când a auzit cuvintele <<Thank you>> şi <<EU>>. Atât a înţeles din vorbele premierului israeslian.
  • Povestea cu fiul înfiat a fost tot un fake news. A încercat s-o folosească pentru a poza în femeia ideală, mama cu suflet bun, ca să mai uite lumea de ordonanţa pe care i-a comandat-o Liviu Dragnea. Mama naţiunii!
  • Dăncilă este produsul sistemului educaţional de după 1990. Este consecinţa logică a faptului că 40% dintre copiii din România sunt analfabeţi funcţionali. De acolo vine doamna Dăncilă. Nu ştie cuvinte, istorie, politică internaţională. Şi vor mai veni alte doamne Dăncilă din aceste segment social”, a declarat CTP la Digi 24 TV.

CITIŢI ŞI:

CTP despre „fake-news”-ul cu Dăncilă-mamă adoptivă: „Îmi pare rău de Tolontan, dar asta-i investigaţie?”

VIDEO. Vasilica-ruşinica: „Soţul meu a făcut un PULSEU de tensiune”. Dăncilă, gafă după gafă

 

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările