vineri, martie 1, 2024
AcasăMass-mediaBogdan Chirieac despre atacul la statul de drept: "România va avea o...

Bogdan Chirieac despre atacul la statul de drept: „România va avea o justiţie independentă, ceea ce alte ţări din UE nu au”

-

Bogdan Chirieac, unul dintre analiştii de casă ai PSD, plătit gras alături de alţi tovarăşi agreaţi de Liviu Dragnea, face „lobby” la TV pentru a-l impulsiona pe Tudorel Toader să meargă până la capăt cu ordonanţa anunţată ieri.

”E un moment de cotitură în România, un moment dureros, dar în urma căruia s-ar putea ca ţara noastră să înceapă să aibă o justiţie cu adevărăt independentă şi competitivă, ceea ce alte ţări din Europa nu au. S-ar putea ca toată distrugerea cauzată de războiul româno-român să aibă drept efect, dacă Tudorel Toader îşi duce până la capăt gândul, crearea unei justiţii independente. Toată lumea va vedea că atunci când s-au făcut dosare la comandă, cand s-au inventat complete de judecatori care au dat sentinţe nelegale, au rămas neschimbate astăzi”, a declarat Chirieac la RTV, potrivit Aktual24.ro.

CITIŢI ŞI:

Traian Băsescu, atac la „mercenarii jurnalismului românesc”: Buşcu, Ghilezan, Chirieac, Pieleanu – „scule ale propagandei ruseşti”

„Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

„Morsa” Chirieac s-a săturat de „hărţuirea” pe stradă. Nu suflă o vorbă de atacul infractorilor&corupţilor asupra românilor paşnici&cinstiţi

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. CRETINUL ! Va dați seama pana unde duce obedienta și servilismul acestui ins , care se numește pompos analist politic .Adică în alte tari din Europa nu exista justiție și numai la noi o sa fie dacă da Tudorel ,ordonanta .Mai nu ti e rușine de profesia pe care o reprezinti ?Chiar asa de mult trebuie sa prestezi pentru banii ce i da Dragnea și PSD ul? Ești prostituata presei din România.

  2. Dlor, ăsta,Chireac,cap de bou, nu-i analist, nu-i ziarist,nu! Este o scursura libidinoasă securisto- comunistă-fsn,pdsr,psdista -,un mincinos ordinar,un limbricoid găurit,un slugoi plătit de bombonel/ geoana/ponta/ drac.nea/oprea izmana/fireapandelas și toată ciuma roșie. Un zero,un dobitoc imbogatit din șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -