Acasă Media Bogdan Chirieac despre atacul la statul de drept: "România va avea o...

Bogdan Chirieac despre atacul la statul de drept: „România va avea o justiţie independentă, ceea ce alte ţări din UE nu au”

Bogdan Chirieac, unul dintre analiştii de casă ai PSD, plătit gras alături de alţi tovarăşi agreaţi de Liviu Dragnea, face „lobby” la TV pentru a-l impulsiona pe Tudorel Toader să meargă până la capăt cu ordonanţa anunţată ieri.

”E un moment de cotitură în România, un moment dureros, dar în urma căruia s-ar putea ca ţara noastră să înceapă să aibă o justiţie cu adevărăt independentă şi competitivă, ceea ce alte ţări din Europa nu au. S-ar putea ca toată distrugerea cauzată de războiul româno-român să aibă drept efect, dacă Tudorel Toader îşi duce până la capăt gândul, crearea unei justiţii independente. Toată lumea va vedea că atunci când s-au făcut dosare la comandă, cand s-au inventat complete de judecatori care au dat sentinţe nelegale, au rămas neschimbate astăzi”, a declarat Chirieac la RTV, potrivit Aktual24.ro.

CITIŢI ŞI:

Traian Băsescu, atac la „mercenarii jurnalismului românesc”: Buşcu, Ghilezan, Chirieac, Pieleanu – „scule ale propagandei ruseşti”

„Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

„Morsa” Chirieac s-a săturat de „hărţuirea” pe stradă. Nu suflă o vorbă de atacul infractorilor&corupţilor asupra românilor paşnici&cinstiţi

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

loading...

3 COMENTARII

  1. Dlor, ăsta,Chireac,cap de bou, nu-i analist, nu-i ziarist,nu! Este o scursura libidinoasă securisto- comunistă-fsn,pdsr,psdista -,un mincinos ordinar,un limbricoid găurit,un slugoi plătit de bombonel/ geoana/ponta/ drac.nea/oprea izmana/fireapandelas și toată ciuma roșie. Un zero,un dobitoc imbogatit din șantaj.

  2. CRETINUL ! Va dați seama pana unde duce obedienta și servilismul acestui ins , care se numește pompos analist politic .Adică în alte tari din Europa nu exista justiție și numai la noi o sa fie dacă da Tudorel ,ordonanta .Mai nu ti e rușine de profesia pe care o reprezinti ?Chiar asa de mult trebuie sa prestezi pentru banii ce i da Dragnea și PSD ul? Ești prostituata presei din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările