joi, februarie 29, 2024
AcasăMass-mediaTraian Băsescu, atac la "mercenarii jurnalismului românesc": Buşcu, Ghilezan, Chirieac, Pieleanu -...

Traian Băsescu, atac la „mercenarii jurnalismului românesc”: Buşcu, Ghilezan, Chirieac, Pieleanu – „scule ale propagandei ruseşti”

-

„Mercenarii presei!
Mulţi jurnalişti şi analişti autodeclaraţi a fi “independenţi” sunt plătitiţi să-i prostească pe români.
Prima grijă a jurnalistului şi analistului mercenar este să se declare încă de la începutul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO, când, de fapt, prin ceea ce susţine în emisiune este o biată sculă a propagandei ruseşti, postură dictată chiar de contractul comercial semnat cu cei care îl finanţează.
Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul roşu) şi mulţi alţii inundă seară de seară televiziunile de ştiri cu analizele şi opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovaţi şi nevinovaţi, partide politice, evoluţia ţării şi a lumii etc.
Mercenarii jurnalismului românesc sunt de fapt doar nişte simbriaşi slugarnici, plătiţi bine de PSD, promovaţi insistent de televiziunile de ştiri şi consistent preluaţi de agenţia rusească de intoxicare mediatică Sputnik, care seară de seară îşi recită mesajul comandat prin contract, mesaj menit să distrugă încrederea românilor în instituţiile propriului lor stat, dar în deplin acord cu obiectivele propagandei Moscovei.
Ca să nu mai vorbim de lacheii de la Antena 3, simbriaşi ai puşcăriaşului Voiculescu, guriştii bine plătiţi, Badea, Gâdea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc şi mulţi dintre invitaţii lor, adevăraţi campioni ai dezinformării şi ei bine primiţi şi susţinuţi în ştirile preluate de agenţia rusească de dezinformare Sputnik.
Ce viaţă urâtă au şi TONOMATELE astea.
Oameni buni, decât să vă uitaţi la emisiunile acestor simbriaşi ai menţinerii României în afara valorilor democratice a UE şi NATO, mai bine urmăriţi Discovery. Măcar ceva informaţie corectă veţi primi cu siguranţă. Eu asta fac în ultimii ani.
PS – cred că este tare umilitor să practici jurnalismul ca meserie, dar să nu fii liber în opiniile tale, pentru simplul motiv că ai stăpân care îţi plăteşte şi îţi comandă opiniile.”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

CITIŢI ŞI:

„Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Monarhistii de mult timp dau cu batul prin gard si racnesc contra ,bolsevicilor” desi au emisiune dedicata la tvr,remunaratiile de la buget daca nu curg,pica.Ca sa nu mai existe suparare si prilej de galceava cu mandrele babuţe purtatoare de palarii insotite de juni afoni ai monarhiei ar trebui scoaterea in afara legii a tuturor miscarilor si organizatiilor monarhiste de pe teritoriul Romaniei.Sa vedeti apoi ce preocupari sanatoase pt buna dezvoltare a societatii.

  2. Nu va este rusine vouă,in frunte cu maleficul Basescu?Exact la fel sunteți și voi pentru noi,ceilalți,care vedem lucrurile diferit.Dar asta nu înseamnă sa arunci zoaie in cei care au o părere diferităLipsa crasa de educație și cultura.Lipsa argumentelor duce la jignri.Este mult mai simplu așa.La Mulți Ani!dragi romani,indiferent de opțiunile voastreCei săraci cu duhul atâta pot.Saracii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -