Acasă News Orban, aşa DA! Şeful liberalilor îl "rade" pe "pesedistul" de la PNL...

Orban, aşa DA! Şeful liberalilor îl „rade” pe „pesedistul” de la PNL Giurgiu. Ziaristii.com a cerut excluderea lui Marin Anton

Preşedintele PNL Ludovic Orban a propus luni demiterea lui Marin Anton (foto sus) de la şefia PNL Giurgiu pentru declaraţiile conform cărora, dacă apare legea amnistiei, familia sa va vota PSD, Anton fiind trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, potrivit News.ro.

Propunerea va fi înaintată Biroului Politic Naţional, care va avea loc în  28 ianuarie.

Reacţia promptă şi salutară a liderului PNL vine la doar două zile după ce ziaristii.com a cerut public sancţionarea lui Marin Anton pentru simpatiile sale pesediste. Iată ce a scris publicaţia noastră pe acest subiect, în articolul cu titlul „Traseistul penal Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu: <<Dacă apare amnistia, copiii şi nevasta mea votează PSD-ul>>. Dați-l afară din PNL sau vă faceți praf!”:

„PNL are de rezolvat o uriaşă problemă de imaginea: furunculul politic Marin Anton, preşedintele organizațeiei județene PNL Giurgiu. Acesta a făcut vineri o declarație catastrofală, care se adaugă profilului său unsuros şi tranzacționist. Un PSD-ist în haine liberale.

Marin Anton a declarat vineri, într-o conferință de presă, că va avea „o problemă” acasă dacă PSD dă amnistia, pentru că familia lui va vota cu partidul lui Dragnea. Mai mult, liderul PNL Giurgiu îl simpatizează pe Ciordache, şobolanul Ordonanței 13 şi al atâtor malversațiuni politico-juridice!”

Marin Anton, fost deputat PNL şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în 8 ianuarie 2018, pentru luare de mită, fiind acuzat că a primit mită aproximativ 5,3 milioane de euro de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

CITIŢI ŞI:

Traseistul penal Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu: „Dacă apare amnistia, copiii şi nevasta mea votează PSD-ul”. Dați-l afară din PNL sau vă faceți praf!

 

 

 

loading...

3 COMENTARII

  1. Și acest gunoi a crescut politic tot cu ajutorul justiției. Să nu-i trimiți ,din 2009, dosarul în judecată până în 2018 … ce-ai făcut 9 ani de zile magistrat de doi lei?! Ați distrus, alături de politruci mafioți, securiști, bolșevici,o țară cu speranțele ei occidentale !!!

    • Zau, ma, sarmanul de el! Ba foarte bine-i face, PNL trebuie sa se curete de astfel de domni, cine-i uslist, sa treaca pe fata la psd, si gata, nu sa dinamiteze partidul din interior!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările