vineri, mai 24, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaBiografia oficială a lui Putin e falsă: pe 7 octombrie n-a împlinit...

Biografia oficială a lui Putin e falsă: pe 7 octombrie n-a împlinit 70 de ani, ci 72! Părinții săi vitregi au decis să-i „reducă” vârsta cu doi ani în actele de adopție, fiindcă nu era dezvoltat fizic și mental

-

Teroristul planetar Vladimir Putin n-ar fi împlinit pe 7 octombrie vârsta de 70 de ani, așa cum apare în biografia sa oficială și pe toate site-urile de informații ale Kremlinului. De fapt, el și-ar fi aniversat 72 de ani de existență. Acest adevăr este ascuns însă cu bună știință de serviciile secrete ruse din FSB.

Fostul colonel KGB s-ar fi născut în anul 1950, nu în 1952! Culmea e că nu spionajul rusesc i-a falsificat datele personale, ci chiar părinții săi vitregi. Aceștia au hotărât să-i „reducă” vârsta cu doi ani în actele de adopție, fiindcă nu era dezvoltat fizic și mental și nu corespundea astfel nici nivelului de pregătire cu cel al semenilor săi.

Dezvăluirile șocante au apărut pe canalul SVR Telegram, într-o postare din data de 7 octombrie. Sunt furnizate și alte informații șocante.

În perioada în care a lucrat pentru KGB în serviciul extern de la Dresda, Putin n-a știut să întocmească un raport cerut de șeful său, așa că și-a plătit colegii să-i scrie unul contra unei sticle cu alcool. Mai mult, era să fie dat afară din instituția spionilor, după ce fosta lui iubită a depus o plângere în care mărturisise că „Volodea” este homosexual.

- Advertisement -

„Mama lui Vladimir Putin l-a născut în urma unei relații cu un bărbat căsătorit, care nu se grăbea să-și recunoască fiul. Femeia a fost nevoită să-și caute un nou soț și tată pentru copilul ei”

Biografie oficială falsă. „Președintele rus Vladimir Putin împlinește astăzi (7 octombrie – n. red.) 72 de ani. Potrivit informațiilor oficiale, Putin împlinește 70 de ani, dar versiunea oficială a biografiei lui Putin este o minciună, cel puțin partea care conține informații puține până când Volodia a împlinit 7 (9) ani.”

Părinți genetici fabricați. „Acei părinți care sunt considerați oficial tatăl și mama lui nu sunt de fapt părinții lui genetici, ci au doar o relație indirectă cu Vladimir Putin. Familia, rudele, mai multe persoane din cercul interior și prietenii din copilărie cunosc povestea reală a originii și copilăriei actualului președinte al Rusiei.”

Relație toxică. „Mama lui Vladimir Putin l-a născut în urma unei relații cu un bărbat căsătorit care nu se grăbea să-și recunoască fiul, iar femeia a fost nevoită să-și caute un nou soț și tată pentru copilul ei. Putin își amintește de câțiva dintre bărbații pe care mama lui i-a avut când era mic și, în cele din urmă, își amintește bine viața din Georgia, când mama sa avea un bărbat obișnuit care l-a forțat pe Vladimir să-l numească tată.”

- Advertisement -

„Pe tatăl său adoptiv îl vedea ca pe un monstru care-l bătea în mod regulat”

Bătut sever. „Cei trei locuiau în aceeași cameră, iar noul <<tată>> l-a bătut des și sever pe tânărul Putin și, în cele din urmă, a forțat-o pe mama lui Vladimir să scape de fiul ei. Putin, potrivit cuvintelor sale, nu-și amintește foarte bine și se pare că nu știe exact cum au decis rudele care l-au adoptat să-l aducă în sânul lor, dar spune că, după episodul Georgia, a trăit o scurtă perioadă de timp cu niște oameni, cum ar fi rudele sale.”

Nedezvoltat fizic și mental. „După adoptarea de către acei oameni care, conform informațiilor oficiale, sunt părinții lui Vladimir Putin, s-a dovedit că acesta nu numai că rămânea în urmă față de semenii săi în dezvoltarea fizică, dar și nivelul cunoștințelor și aptitudinilor sale nu corespundea nivelului semenilor săi și atunci s-a decis <<reducerea>> în actele de adopție a vârstei sale cu doi ani.”

Nu și-a iubit părinții adoptivi. „Noua familie nu l-a primit pe Vladimir în cel mai cordial mod. Reamintindu-și copilăria, deja în familia Putin, spune în text simplu că nu și-a iubit mama și tatăl adoptivi, deși nu-i vorbește de rău. Își amintește cu recunoștință de mama sa adoptivă. Pe tatăl său adoptiv în principal îl vedea ca pe un monstru care îl bătea în mod regulat și, uneori, și pe mama lui adoptivă.”

„Serviciul din KGB a devenit atunci o idee fixă ​​pentru Putin. Puternicul KGB trebuia să-l protejeze de o lume ostilă și să-l facă parte dintr-un sistem pe care nimeni nu l-ar fi invadat”

Persecutat de „noua” familie. „Evident, influența mentală și fizică constantă a bărbaților «străini» în copilărie a afectat formarea personalității sale. Într-o familie nouă, el a crescut ca un copil tăcut, persecutat, care a fost adesea bătut și hărțuit de băieți mai în vârstă.”

Sportul salvator. „Sportul a devenit o cale de scăpare pentru Putin și, într-un fel, de mântuire. Vizitele la sală l-au ajutat pe Vladimir să-și facă prieteni care au început să-l protejeze, iar apoi și-a dat seama că «dacă nu te poți proteja, trebuie să găsești pe cineva care să te protejeze».”

Voia să lucreze în KGB pentru a fi protejat. „Așa a apărut visul de a deveni mai întâi polițist, iar apoi și-a dat seama că până și poliția se temea de KGB. Serviciul din KGB a devenit atunci o idee fixă ​​pentru Putin. Puternicul KGB trebuia să-l protejeze de o lume ostilă și să-l facă parte dintr-un sistem pe care nimeni nu l-ar fi invadat.”

„Putin nici măcar nu a putut să scrie corect un raport. Le-a cerut colegilor să-l facă pentru el, plătindu-i cu o sticlă de alcool”

Umilință de la superiori. „Dar nici munca în KGB nu l-a scutit pe Putin de presiunea psihologică constantă. El vorbește cu o ură nedisimulată despre superiorii săi, care l-au «umilit», l-au ironizat și batjocorit, făcându-l să se simtă ca un idiot.”

Nu știa să scrie corect un raport. „Conform șefului său din perioada în care a lucrat la Dresda, Putin nici măcar nu a putut să scrie corect un raport și le-a cerut colegilor să-l facă pentru el, plătindu-i cu o sticlă de alcool, iar când a venit cu un raport la superiori a fost atât de jenat încât nu putea răspunde la întrebări simple. După ce a primit puterea absolută, Putin a ordonat să fie lichidat șeful său, iar când și-a dat seama că acest lucru nu se poate face cu ușurință, l-a lipsit pur și simplu de pensie.”

Fosta iubită l-a acuzat de homosexualitate. „Cu toate acestea, puțini oameni știu, dar Putin a fost aproape expulzat din KGB de mai multe ori. Așadar, fosta iubită cu care Putin avea o relație și urma să se căsătorească a scris o declarație către KGB împotriva lui, în care a indicat că ar fi fost martoră la relația homosexuală a lui Vladimir. După proceduri, KGB-ul a decis că aceasta a fost răzbunarea unei femei abandonate care și-a calomniat fostul iubit.”

„În mod intim, îi place să fie subordonat femeilor puternice care au trăsături atletice sugestive”

Subordonat femeilor puternice. „Există dovezi de la alți oameni care indică bisexualitatea lui Putin. Femeile cu care Putin a avut relații vorbesc despre abaterile masochiste ale președintelui. În mod intim, îi place să fie subordonat femeilor puternice care au trăsături atletice sugestive. Iubește «ploaia aurie».”

Probabil, ultimul an din viață. „Trebuie să înțelegeți: tot ceea ce este președintele rus Vladimir Putin acum este o creatură înșelătoare, mizerabilă, cu un psihic tulburat, cu putere absolută, captivată de idei idioate despre ordinea mondială, jignită de întreaga lume, bolnavă de oncologie fără nicio șansă de leac, gata să ia din întreaga lume. Are astăzi 72 de ani, probabil ultimul an din viață, nu i se poate permite să anuleze civilizația.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Podul lui Putin”, care leagă Crimeea de Rusia, a fost rupt în două! Un camion-capcană a dărâmat calea rutieră, 7 vagoane-cisternă au aruncat în aer calea ferată

* „Lui Putin nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, reprezintă 2% dintre cei pe care i-ar putea recruta. Are o rezervă de 25 de milioane de oameni, în caz de mobilizare totală”

* Mincinosul Bode dă vina pe USR pentru licitația prin care s-au cumpărat 600 de BMW-uri la suprapreț de la prietenul lui Iohannis!

* Regimul Iohannis-PSD vrea să adopte legile justiției înainte să vină observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția! Europa e sfidată pe față

* VIDEO. Bravura izmenelor cu batistuță: Rareș Bogdan amenință Europa cu o blocadă și o criză alimentară! Iohannis: „L-a luat puțin valul”

* Comisia Europeană avertizează regimul Iohannis-PSD că pierdem banii din PNRR dacă nu renunță la maltratarea Legii Avertizorului de Integritate! Trebuie eliminate prevederile care-i favorizează pe corupți

* De ce cad MiG-urile: mai multe s-au stricat după ce Armata a cumpărat kerosen de proastă calitate de la un fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiță și cu generali SRI

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -