marți, martie 5, 2024
AcasăMainBichir, odă baronului Oprişan: "E un mare patriot, şi-ar da viaţa pentru...

Bichir, odă baronului Oprişan: „E un mare patriot, şi-ar da viaţa pentru vrânceni!”

-

Florian Bichir poate considera deja că şi-a dat demisia din meseria de ziarist. Pentru că textul de mai jos semnat de el în „Evenimentul zilei” nu mai are nicio legătură cu presa normală, ci cu propaganda de tip bolşevic. Fost reporter la EVZ, când ziarul lupta cu „mafia lui Adrian Năstase-PSD”, Bichir a schimbat tabăra. E mult mai profitabil să fii tovarăş cu baronimea pesedistă! Iată o mostră din oda semnată de el la adresa „marelui patriot” Oprişan, în spatele căruia a stat la Focşani, de Ziua Naţională, ca un vajnic bodyguard:

„Din Caucaz, abia venit, am fugit la Focșani! Da, am sărbătorit Centenarul – primul Centenar – la Focșani. Sunt prieten cu profesorul Horia Dumitrescu, directorul Muzeului Vrancei. Un om excepțional și un patriot de rasă.Nu puteam refuza invitația domniei sale ca alături de mari istorici precum Ioan Scurtu, Corneliu Mihail Lungu, Ioan Opriș și Gheorghe Onișoru să ținem o conferință despre Marea Unire! După sesiune care a fost un succes, președintele Consiliului Județean, domnul Marian Oprișan, ne-a invitat telefonic să participăm la sărbătoare. Nu puteam refuza! Îl urmăresc de ani de zile pe Marian Oprișan în prestațiile sale publice. Nu i-am căutat favoruri, nu am simțit nevoia să mă împrietenesc cu el… Dar mi-am dat seama și o mărturisesc sincer că este un mare, mare patriot. Că simte românește, că șiar da viața pentru vrâncenii lui, pentru România. Sigur voi fi acuzat de tefeliști că îi ridic osanale. Nu mă interesează că e pesedist, cum nu mă interesează opțiunea politică a niciunui actor public. Grila mea de valori se învârte în jurul Neamului Românesc. Ai făcut ceva bine pentru țara? Ok! Ești prietenul meu, restul nu contează.”

- Advertisement -

Greu de spus ce-a resuscitat pasiunea lui Bichir pentru Oprişan (pentru că nu e la prima declaraţie de dragoste faţă da baronul vrâncean)! Dimpotrivă, după ultimele evenimente, avea toate motivele să fugă ca dracul de tămâie de mahărul PSD. Oprişan a devenit vedetă a răului odată cu apariţia filmuleţului Rise Project de la vânătoarea de lux a TelDrum. În imaginile care au făcut înconjurul României, baronul plesnea cu nuiaua dosul gros al unui tovarăş de festin însângerat. În paralel, rostea blasfemia: „În numele tatălui, şi-al fiului…” Florian Bichir n-a fost se pare deranjat, deşi este absolvent de Teologie. Dimpotrivă, iată că l-a adorat pe Marian Oprişan, căruia i-a ridicat acele osanale din EVZ. Dacă satana-i cu noi, se iartă…

 

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Când mă înșel asupra unui om, sunt furios pe mine însumi! Îl apreciam pe Florian Bichir în aparițiile sale TV, cu excepția ”fazelor” în care sărea ca ars de fund în sus când cineva îl vorbea de rău pe ”marinarul beat”, un nemernic, care, alături de scursura KGB-istă Ion Iliescu (alt iubit de Fl. Bichir!), au dat României cea mai dezastruoasă cale de urmat. Constat că nu este decât un vândut și el, ca mulți alți intelectuali mioritici.
    Rămâne cum am stabilit: ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI… STATISTIC VORBIND, EXCEPȚIILE NU FAC DECÂT SĂ CONFIRME REGULA!

    • Vrancea e o zona viticola, iar la unele prezente ale lui la ty, Bichir parea ca indrageste produsele vrancene. Poate asa se explica patriotismul lui Oprisan, ar grija de ceilalti patrioti dintara.

  2. Bichir e dubios.Sa vedem cum reactioneaza la ultima actiune a UDMR. Nu am incredere in Bichir. Face pe istoricul, munceste pe branci, dar cauta dupa vulnerabilitatile istoriei romanilor si, probabil, le furnizeaza rusilor informatii. Nu am incredere in el. Traim vremuri infioratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -