Acasă Economie Băsescu, atac dur în criza ENERGIEI: "Afară din funcţii, incompetenţilor! Doamnă premier...

Băsescu, atac dur în criza ENERGIEI: „Afară din funcţii, incompetenţilor! Doamnă premier Dăncilă, acum v-aţi trezit cu stocurile de cărbune?”

Fostul preşedinte Traian Băsescu, un bun cunoscător al situaţiei din minerit, a comentat pe Facebook despre criza energetică scoasă la suprafaţă de greva ortacilor din Complexul Energetic Oltenia (CEO). Reacţia lui Băsescu la adresa guvernului a fost foarte dură.

„Greu de imaginat cât pot fi de incompetenţi !
Era greu de imaginat că în iarna anului 2018-2019 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite. Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.
Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluiaşi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică.
Afară din funcţii incompetenţilor!
PS – Doamna Dăncilă anunţă poporul că a cerut să fie informată asupra stocurilor de cărbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol! Despre stocuri, doamnă premier, trebuia să se informeze în septembrie şi octombrie 2018″, a scris Băsescu pe Facebook.

loading...

4 COMENTARII

  1. „Afara din functii” e cea mai de efect parte, ca in rest, la atata complexitate si atatea probleme nerezolvate, ce sa ne mai miram ca nu au prevazut stocul de carbune? Probabil ca au exportat cuiva pe bani buni o cantitate apreciabila si si-au bagat banii in buzunare(proritatea lor numarul unu, nu mersul economiei si calitatea vietii oamenilor)….La mafiotii astia fara scrupule care-si baga picioarele in Romania(vorba bancului cu bagatul picioarelor in Japonia), nimic ABSURD nu e o noutate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings