„Am ban sa va an grop dusmanilor vedet sa nu faceti infart“. 16 români, arestați după ce s-au lăudat pe TikTok că au fraudat 20 de milioane de euro din ajutoare sociale în Italia

2
7660
Izabela Stelică s-a lăudat pe Tik-Tok cu banii furați de la statul italian. Acum e la închisoare

O bandă de 16 infractori români a fost prinsă și aruncată după gratii de Poliția de Finanțe Cremona și Novara, în colaborare cu Parchetul din Milano, după ce una dintre membrele clanului s-a filmat aruncând cu banii pe care-i fraudase din ajutoarele sociale acordate de statul italian. Banda a pus la cale o escrocherie prin care a încasat 20 de milioane de euro în mod fraudulos, sub formă de ajutoare sociale. Dacă nu intervenea prostia femeii, tâlharii români ar fi reușit să fraudeze 60 de milioane de euro!

Izabela Stelică a postat pe contul său de TikTok un filmuleț în care stătea în vârful patului, cu un teanc de bancnote de 50 de euro pe care-i arunca pe ritm de manele. „Am ban sa va an grop dusmanilor vedet sa nu faceti infart“, și-a însoțit proasta filmulețul.

Anchetatorii au văzut și ei, au cercetat cazul și în final au arestat-o pe româncă împreună cu alți 15 complici. Arestările și perchezițiile s-au făcut simultan în Cremona, Lodi, Brescia Pavia, Milano, Andria, Barletta și Agrigento.

Interlopii români i-au amenințat pe angajații care sesizau neregulile, forțându-i să le primească dosarele

Conform Corriere della Sera, banda de cetățeni români se prezenta la oficiile sindicale care se ocupă de dosarele ajutoarele sociale și depunea documentele unor cetățeni români care nu călcaseră în viața lor prin Italia. Actele erau acceptate neglijent de mulți dintre angajații instituțiilor, fără să verifice cu atenție despre ce era vorba, pentru că lor le ieșea un bonus de 10 euro la fiecare dosar primit.

Au fost și angajați care au sesizat nereguli, dar interlopii români i-au amenințat, obligându-i să accepte documentele. Unii lucrători au sesizat că, deși indivizii pretindeau că trăiesc de 10 ani în Italia, nu cunoșteau deloc limba italiană.

Șmecheria era următoarea: tâlharii depuneau actele cu datele personale ale altor români, pretinzând că ei sunt cei în cauză, că au trăit în Italia în ultimii 10 ani (condiție a programului ca să se încadreze la ajutorul social) și cereau așa-zisul „venit de cetățenie“. E vorba de un ajutor social al statului italian pentru oameni cu posibilități financiare reduse.

Banda a folosit, în total, datele personale ale 9.000 de români! Un prim semn de întrebare este de unde au găsit acești interlopi o bază în care se găseau datele personale a mii de persoane.

@izabelastelicaizabelast7am ban sa va an grop dusmanilor vedet sa nu faceti infart♬ sunet original – Music.tiktokk35

Presa italiană prezintă aproape zilnic cazuri de fraude făcute de cetățeni români

Poliția italiană a deschis o anchetă pentru a afla cum au reușit infractorii români să obțină prin această schemă ajutor social de mii de ori, prezentându-se la respectivele oficii cu coduri fiscale ale unor persoane despre care susțineau că trăiesc în Italia – de și acestea nu se aflau acolo.

Cazul nu este singular. Presa din Italia relatează aproape zilnic despre fraude sau tentative de fraude la ajutoarele sociale, în majoritatea zdrobitoare a cazurilor fiind vorba de cetățeni români.

Nici faptul că infractorii se laudă pe rețelele de socializare cu isprăvile lor nu e singular. Români din Italia care și-au obținut certificatele de vaccinare pe fals, plătind șpagă unor doctori din țară, s-au lăudat în Peninsulă cu isprăvile lor, ducând la discreditarea acestui document în fața autorităților italiene. Acum, sunt oficiali din unele provincii care propun ca toți românii, fără excepție, să intre în carantină la sosirea în țară, nemaiavând încredere în certificatele de vaccinare emise de statul român.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Restaurația USL: va fi demis directorul Metrorex care a luptat cu baronul sindical Rădoi și a demolat chioșcurile ilegale de la metrou

* PNL a acceptat să se înființeze Ministerul Familiei pentru Gabriela Firea! Inițial era vorba de Ministerul Muncii, dar acela e un portofoliu prea greu

Cîțu le-a sugerat PSD-iștilor că, dacă nu-l acceptă pe el, atunci să pună premier de la ei, numai să nu fie Ciucă sau alt PNL-ist! Se teme că pierde șefia partidului

* Cum s-a hotărât în PNL guvernarea cu PSD: „Foarte mulți n-au votat deloc, dar s-a socotit că au fost pentru! Unii ridicau mâna să nu se vadă, la nivelul scaunului”

VIDEO. Cîțu spune că USR e de vină pentru aducerea PSD la guvernare! „Au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi”, zice Cîțu, în timp ce strânge mâna PSD

Idioți planetari: pelerini români fals vaccinați au răspândit virusul pe Muntele Athos! În Italia, românii se laudă că au dat acasă „o șpăguță” și și-au scos certificate false

* Fiul lui Ion Rațiu este chemat să-și asume un rol politic de prim-plan, „în încercarea de a dezrobi de impostură și rușine PNȚCD-ul de astăzi” și „a da curaj românilor sabotați de o clasă politică iresponsabilă”

Momente comice la Antena 3: un lider sindical a fost scos din emisie, de soția unui PSD-ist, când a spus că miniștrii propuși de PSD sunt incompetenți

Incredibilul caz al Lidiei Buble. Sfătuită de un interlop după ce a fost prinsă băută la volan, sora mogulului media afiliat PSD a mituit polițiștii, însă anchetatorii au absolvit-o de acuzații!

* Gigi Becali îl jignește pe Edi Iordănescu, pentru a-l face să plece singur, ca să nu-i achite clauza de 500.000 de euro. Antrenorul are rezultate excelente, 7 victorii și un egal în ultimele 8 etape, deși Becali anti-vaccinistul i-a băgat echipa în carantină

2 COMENTARII

  1. Deci cetăţenii români de etnie rromă sunt protagoniştii unor fraude colosale precum politicienii români de sub comanda faraonului imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis, ales de un electorat naiv care a crezut în minciunile lui frumoase, s-a apucat de promovarea unei politici imbecile folosindu-se de toate scursurile politice de infractori ca să ridice politica corupţiei la rang de de politică de stat. Criminalul Revoluţiei din 1989 Iliescu Ilici-Cioabă Ion şi puşcăriaşul Voiculescu Dan „GRIVCO” sunt mentorii de neconterstat al posibilului penal faraonul imbecil KW Iohanis care vrea să instaureze în România dictatura corupţilor şi a infractorilor. În imbecilismul lui de preamărire faraonică KW Iohannis a uitat că România e năpădită de o pandemie COVID-19 şi că mor zilnic peste 500 de cetăţeni români şi că o criză socio-economică bântuie România putând fi acuzat pe bunădreptate responsabil de genocid făcut cu bună ştiinţă şi rea credinţă. Ce e şi mai dureros este faptul că faraonul imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis se foloseşte de organizaţia infracţională teroristă PeeSeeDee ionopot kivano-trădătorii naţiei PeNaLii- tembelii legionari hAUR-iredentiştii din UDMR-misticul BOR-PMP Petrov pentru a distruge pur şi simplu naţia română, că de, el e săsălău şi-l doare în.. cot de naţia română. Un popor este siderat de ce i se întâmplă şi parcă nu mai are vlagă să-i răspundă printr-o reacţie viguroasă acestui faraon nesimmţit şi trădător al ţării. OARE!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here