marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriAvionul cu care Dragnea a plecat pe şest din România a zburat...

Avionul cu care Dragnea a plecat pe şest din România a zburat spre Rusia, a doua zi

-

Se înmulţesc semnele de întrebare privind plecarea intempestivă din ţară a liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a prietenei acestuia, Irina Tănase. Dragnea era aşteptat astăzi, la Bucureşti, la întâlnirea cu liderii europeni, pentru manifestările prilejuite de preluarea de către România a preşedinţiei rotative a UE. Dar într-o declaraţie pentru Mediafax de acum câteva minute, Florin Iordache, rămas interimar la şefia Camerei Deputaţilor în locul lui Dragnea, a confirmat că acesta este plecat din ţară, lăsând însă de înţeles că nimeni nu ştie nimic despre secretele voiajului.

De altfel, toate informațiile obținute de G4Media.ro indică faptul că liderul PSD a dorit să lase cât mai puține urme în legătură cu destinația finală de vacanță și să treacă cât mai puțin observat. Astfel, Dragnea a închiriat un avion privat de la compania aeriană sârbească Air Pink, o aeronavă de mici dimensiuni (Cessna Citationn XLS), care a venit de la Verona la București, pe data de 2 ianuarie. Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea a plecat cu acest avion însoțit de iubita sa, Irina Tănase, de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation XLS al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com, care păstrează toate datele de zbor ale unui avion care decolează și aterizează de pe un aeroport.

- Advertisement -

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoarea destinație a liderului PSD. Avionul Cessna Citation XLS care l-a dus pe Dragnea la Sofia se oprește aici și pleacă a două zi, pe 3 ianuarie, în Platov, Rusia (foto „sus).

La acest moment, absolut nimeni din partid şi din anturajul liderului PSD nu ştie unde se află Liviu Dragnea, dacă a plecat sau nu doar în vacanţă şi, cea mai importantă întrebare, nimeni nu poate spune exact dacă Dragnea şi iubita lui se vor mai întoarce în România. Declaraţia lui Codrin Ştefănescu la început de an, care garanta că Liviu Dragnea va face vacanţa în ţară, arată că nici măcar apropiaţii săi nu ştia adevărul despre scopul real şi destinaţia voiajului celui poreclit „Daddy”.

„Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur„, a declarat Codrin Ştefănescu. „În mod sigur” a minţit!

CITIŢI ŞI:

Misterele plecării lui Dragnea din țară. Zece întrebări și prea puține răspunsuri

Şi-a luat Dragnea zborul definitiv cu avion sârbesc? Sau vine să dea lovitura finală?

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Nu fiti invidiosi ca sa dus la Rusi sa isi puna Pirostiile in cap , mare Nanas, Putin,aici il contestati toti cei cu referendumul Familia …….si Daniel i-ar fi spus ca nu ii pune Pirostiile, postul sf Vasile, al bobotezei, al sf Ion, si apoi nu are timp ca participa la Reuniunea Consiliului Comisiei Europene, nu stisti ca trebuie si catedra tencuita pe afara si FIREA , de unde , Ia de aici ca iau luat astea firmele ..

  2. SRBE NA VRBE!
    ROMANIA TREBUIE SA BLOCHEZE ADERAREA STATULUI CRIMINAL NUMIT SERBIA LA UE!
    SRBE NA VRBE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -