Dragnea va lipsi de la întâlnirile cu liderii Uniunii Europene. Îi va ține locul Ciordache

0
15435

„Voi reprezenta Camera Deputațiilor în întâlnirea de vineri cu președintele Comisiei Europene, domnul Juncker”, a declarat pentru hotnews.ro Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților.

El confirmă astfel că Liviu Dragnea, președintele Camerei, nu va fi prezent la întâlnirile de azi și mâine cu liderii europeni prezenți la București.

Liviu Dragnea nu va fi prezent nici astă-seară, la Ateneu, la evenimentul de inaugurare a președinției Consiliului UE. El se află într-un concediu prelungit, în afara țării. Dragnea și-a delegat atribuțiile lui Florin Iordache pentru toată luna ianuarie.

Surse politice au confirmat pentru honews.ro că Liviu Dragnea nu va participa la inaugurarea Președinției Consiliului UE, eveniment care se desfășoară joi, de la ora 20.00, la Ateneul Român.

La ceremonie vor participa președinții principalelor instituții europene:

  • Jean-Claude Juncker (luxemburghez) – Comisia Europeană
  • Antonio Tajani (italian) – Parlamentul European
  • Donald Tusk (polonez) – Consiliul European.

Potrivit programului oficial, vor susține discursuri de deschidere Viorica Dăncilă, Antonio Tajani, Donald Tusk și Jean-Claude Juncker.

La eveniment, Parlamentul României va fi reprezentat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și de vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.