VIDEO. Cu câtă cruzime loveşte o fată nevinovată „tâlharul lui Tudorel”!

1
5851

Nu mai contenesc! De la zi la zi se înmulţesc ştirile şi imaginile cu infractorii din „lotul Tudorel Toader”, eliberaţi prin voia actualului ministru al Justiţiei, care nici n-au ajuns bine în libertate că au început să violeze, să lovească şi inclusiv să ucidă (vezi cazul de la Borşa).

Atacul dementului de la un club de jocuri de noroc, din cartierul timişorean Mehala, e de acum două zile, între timp individul a fost prins de poliţişti. Dar a apărut înregistrarea video, ce arată cruzimea acestor personaje care şi-au găsit un aliat în actualul ministru al Justiţiei.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am spus şi mai soun că iată care sunt consecinţele nefaste a legiiislaţie de amnistiţi şi graţiere dar NU S-A AUZIT Acum ce facem cu aceşti recidivişti sîi-i băgam iarăşi în închisore cu casă şi masă plătită de noi cetăţini. Deeoarec nu se pot aplica metodele dure din”ŢARA INSULELOR PENTRURECIDIVIŞi# şi statul nu mai are bani să suporte intreţinerea lor condamnaţi din nou pentru fapet ilegale, cred că singura soluţie ar fi ca aceştie recidivişti să fie duşi la DELTA DUNĂRII unde să-şi procure singur hrana şi cazarea acolo între vietăţile care trăiescv în sălbăticie.Acolo se pot şi recafica îjntr-o meserie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here