Avalanşă de înscrieri în PLUS – noul partid al lui Dacian Cioloş

4
337

La numai o zi de la anunţul privind legalizarea noului partid al lui Dacian Cioloş, interesul celor dornici să se alăture fostului premier a explodat.

La 24 de ore de la anunțul de înființare a PLUS, am primit peste 7.500 de cereri de adeziune. Vă așteptăm alături de noi! –> https://www.ro.plus/adeziune, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Ieri, la Cluj, Dacian Cioloş a anunţat surpriza surprizelor: noul său partid se va numi PLUS şi a fost deja înregistrat legal!

Anunţul a făcut furori pe internet şi în mediul politic, pentru că toată lumea se aştepta ca fostul premier şi echipa sa să continue formalităţile pentru înregistrarea Mişcării România Împreună. Acest demers a fost blocat prin contestarea rău-voitoare în justiţie, ceea ce i-a făcut pe iniţiatorii Platformei România 100 să se replieze şi să folosească o cale secretă, aparent fără legătură cu numele lui Cioloş. Aşa a apărut PLUS.

Foto: Dacian Cioloş-Facebook, via Steluţa Popescu

CITEŞTE ŞI:

Se coace alianţa PLUS+USR? Dan Barna, reacţia rapidă de felicitare a lui Cioloş pentru noul partid

4 COMENTARII

  1. Ce vrajeala aveti,,Dosarul penal nr. 203/P/2014,infracţinea de abuz în serviciu, prevăzută de art. 297, al. 1 din Noul Cod Penal!, El insusi este penal ( FRAIERILOR, POSTACILOR ) Dacian Coloş este nepotul controversatului chestor de poliţie Virgil Ardelean, cunoscut sub numele Vulpea,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here