luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsSe coace alianţa PLUS+USR? Dan Barna, reacţia rapidă de felicitare a lui...

Se coace alianţa PLUS+USR? Dan Barna, reacţia rapidă de felicitare a lui Cioloş pentru noul partid

-

„Îi doresc succes lui Dacian Cioloş și echipei din jurul lui, cu noul partid PLUS. Noul partid este un mare câștig pentru democrația românească. Ei vor continua să fie partenerii noștri cei mai apropiați. Știu că USR și PLUS au aceleași obiective, de a salva România de corupție și sărăcie. Trebuie să ne implicăm toți în lupta pentru Europa, pentru civilizație, pentru bunăstarea oamenilor cinstiți din România. Va trebui să luptăm împreună, fără compromisuri, împotriva corupției și grupului infracțional organizat PSD-ALDE ce încearcă să ne îndepărteze de Uniunea Europeană.

La următoarele alegeri, românii trebuie să aibă alternative serioase la coaliția PSD-ALDE, să dovedească că sunt uniți împotriva corupției și penalilor, să demonstreze – prin vot – că vor o Românie curată, prosperă și europeană. Vă încredințez că facem tot ce este în puterea noastră pentru a oferi această alternativă.”, a scris liderul USR Dan Barna pe Facebook.

USR este singurul partid, până la acest moment, care i-a felicitat pe Dacian Cioloş şi colegii săi din PLUS pentru legalizarea noului lor partid. Cele două grupări politice au dat tot mai multe semne în ultima vreme că pot juca un rol comun pentru viitoarele alegeri sau viitoarea guvernare.

- Advertisement -

De pe scena Teatrului „Florin Piersic”, Dacian Cioloș a anunțat azi înființarea unui nou partid, Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS). Acesta a fost înregistrat deja la Tribunal, discret, fără tam-tam, ca să nu fie ținta unor contestații în cascadă. Dosarul de înregistrare a partidului Mișcarea România Împreună (MRÎ) va fi retras de la Tribunal, din cauza tergiversărilor în instanță.

CITEŞTE ŞI:

Cioloş e deja pe PLUS! Viitorul preşedinte?

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -