Apucați-vă de treabă!

2
531

Dragi politicieni, a sosit timpul să vă apucați de treabă. Nu vă mai smiorcăiți! Scuzele voastre nu ne încălzesc cu nimic. Mesajele voastre de condoleanțe nu-i mai pot învia pe cei morți.

Eu, în ziua alegerilor, am făcut un efort și m-am dus de dimineață la vot. V-am pus pe voi pe acele scaune confortabile și cu salarii bune. Acum și voi trebuie să faceți un efort. Trebuie să vă apucați de treabă.

Tragedia de azi trebuie să fie ultima. A sosit timpul să faceți spitale noi. Unde sunt acele spitale regionale, cu care se lăuda PSD-ul? Păi, nu sunt. Eu vreau ca de mâine să văd cum se lucrează la construcția unui nou spital.

De la Revoluție, toate guvernările nu au mișcat nimic în acest sens. Absolut nimic. Îmi aduc aminte că unii au mai și închis spitale.

Tragedia de azi trebuie să reseteze clasa politică și întreaga societate românească.

Paul Szasz Sebeș

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

2 COMENTARII

  1. Absolut!!! Pana si tragediile ii fac pe politicieni sa mai traga de timp in loc sa ia masuri drastice! Ne imbrobodesc si mai abitir si tragediile se tin lant!!! Noi nu protestam si timpul trece fara schimbari constructive. Se schimba doar martafoii care isi zic politicieni, dar, de fapt, subt profitori de rabdarea noastra si de taxele noastre!!!!!!!!

  2. N-aveti cu cine vorbi, stricati orzul pe gaste, cum e o vorba mai vechhe…
    Plescarii se gandesc doar la ei. N-au rusine, nici inima si nici prea multa minte. Doar atat cat sa adune avantaje pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here