Andrei Caramitru: „USR-PLUS va lua peste 40% în Bucureşti!”

0
1419

Andrei Caramitru, membru USR şi consultant al preşedintelui Dan Barna pentru programul de guvernare al partidului, lansează un nou mesaj incisiv pe pagina sa de socializare.

Conform spuselor sale, „doar la Sectorul 1 s-au depășit deja 10-11.000 de semnături în două săptămâni (targetul local, atins în mai puțin de jumătate din timp)”. USR-iștii speră că în Bucureşti vor strânge 130-150.000 de semnături pâna la sfârşitul campaniei alocate, înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Textul lui Andrei Caramitru

„USR-PLUS domină total Bucureștiul”

„Vă dau câteva cifre din «bucătăria» internă. Care îi vor speria pe cei din celelalte partide!

Doar la Sectorul 1 s-au depășit deja 10-11.000 de semnături în două săptămâni (targetul local, atins în mai puțin de jumătate din timp). Ținta realistă acum pe Bucureşti este că se va ajunge la 130-150.000 de semnături la final!

Un target de 40%+ la vot pentru USR/PLUS este mai mult decât fezabil în București. De ce? La 2 milioane de adulți în Bucuresti și o participare de 40%, doar semnăturile înseamnă aproape 20% din voturi. De aici pornim – oameni care au semnat, votanții sunt întotdeauna mult mai mulți!”

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here