sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăCulturăAici, USR TV! Tânărul partid şi-a făcut televiziune online, exasperat de manipularea...

Aici, USR TV! Tânărul partid şi-a făcut televiziune online, exasperat de manipularea mediatică

-

Într-o ţară cu aproape toate televiziunile de ştiri controlate fie politic, fie de moguli sau mafia penală, nevoia de presă liberă cunoaşte forme noi. Este şi cazul canalelor online sau site-urilor aflate în parohia partidelor noi, care fac din adevăr şi din lege principala lor doctrină.

„Platforma Cioloş” a dat undă verde unei astfel de creaţii media, prin portalul „România Împreună”, iar acum şi USR vine cu o idee revoluţionară: doi tineri deputaţi ai partidului, Cristina Prună şi  Claudiu Năsui, au înfiinţat o televiziune online, în care prezintă, patru zile pe săptămână, opinii politice la zi, anunţă Aktual24.ro.

Canalul online se numeşte „Tineri în politică”, iar emisiunile sale pot fi urmărite pe YouTube şi pe Facebook.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

14 COMENTARII

    • Aveti oroare de inteligenta si adevar precum fug gandacii de curatenie, saracii astia la neuroni..Mergeti la Haznaua 3, ca acolo e barlogul vostru, nu aici , ca e prea curat pt voi..

  1. U.S.R. , un partid tanar, format in marea majoritate din tineri, din oameni extrem de seriosi, de bine scoliti si educati, de motivati, ambitiosi, competenti, si patrioti!!Cine poate injura USR, decat invidiosii,indobitocitii de propaganda, incompetentii, needucatii , incultii, analfabetii sau derbedeii PSD-ului, care nu stiu decat sa injure si sa jigneasca??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -