Mesajul ziaristului turc după decizia justiţiei de a nu fi extrădat: „Mulţumesc României, a dovedit că e stat UE”

2
109
Jurnalistul turc a declarat că aștepta o astfel de decizie, prin care România a dovedit că este cu adevărat un stat membru al Uniunii Europene.
„Sunt foarte bucuros, justiția a făcut dreptate. Oricum, eu credeam că România se comportă ca un stat din Uniunea Europeană și așteptam această decizie. În acestă perioadă, colegii mei și ONG-urile au depus un efort foarte mare, am văzut o solidaritate mare din partea colegilor mei. Vreau să mulțumesc tuturor ziariștilor, ONG-urilor, parlamentarilor și poporului român, care au arătat solidaritate. Am simțit că România este un stat membru al Uniunii Europene din toate punctele de vedere”, a afirmat jurnalistul turc, după decizia Curții de Apel București.

 

Jurnalistul turc Kamil Demirkaya declara, săptămâna trecută, că dacă va fi extrădat, cu siguranță va fi arestat și „torturat”, citat de Hotnews.

2 COMENTARII

  1. Uite ca mai sunt si semne ca nu suntem chiar atat de tare pe calea pierzaniei din punct de vedere al libertatii individului…Dar parca facem fapte bune numai cu strainii, ca pentru propriii cetateni statul nu se prea straduieste, ii gazeaza si ii bate daca protesteaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here