miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăFără categorieDan Barna după discuţiile cu Dăncilă: "Să pună STOP oricărei ordonanţe! Altfel...

Dan Barna după discuţiile cu Dăncilă: „Să pună STOP oricărei ordonanţe! Altfel va crea o criză gravă”

-

„I-am transmis direct doamnei Dăncilă, ca premier, că în acest moment emiterea unei ordonanţe pe justiţie ar crea o criză socială care ar acoperi cu totul  preluarea preşedinţiei UE. Vom prelua cea mai importantă poziţie pe care România a avut-o în plan internaţional, de la principatele lui Alexadru Ioan Cuza încoace. I-am transmis foarte ferm premierului să pună STOP oricărei încercări de a modifica legile justiţiei şi codurile penale, în această perioadă foarte importantă, în care România va fi în centrul atenţiei”, a declarat liderul USR Dan Barna, în urma întâlnirii de la Palatul Victoria cu premierul Dăncilă

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. La cate nefacute au la activ pana acum ,credeti ca le pasa de mesajul transmis de USR?Din comunicatul Guvernului, se intelege ca ei sunt deschisi la colaborare nu ca dvs le-ati cerut sa fiti primiti pentru a va prezenta punctul de vedere.Si din acest lucru au incercat sa obtina capital politic.Dvs.d-le Barna aveti incredere in acest premier care este o marioneta?Am inteles ca intrevederea a durat 80 min.Cat ati vorbit dvs.si cat a vorbit premierul?

  2. Da, au mers si cei de la USR sa se traga-n poza, cu un ranjet bufonic langa dancila, cica dau de o motiune de cenzura contra duamnei, dar ei se gudura inainte de motiune?!?!! Au si astia o gandire de bubuie, pai tu te hlizesti cu dusmanul inainte de razboi?!?!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -