vineri, octombrie 18, 2024
AcasăNewsVIDEO. Voma Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European chiar în ziua a...

VIDEO. Voma Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European chiar în ziua a doua. Urletele și bâlciul de la București n-au ținut la Bruxelles, scandalagioaica a fost scoasă cu forța din instituție

-

Urletele și isteria au ținut doar 24 de ore la Bruxelles: Diana Șoșoacă a fost luată pe sus de paznici și dată afară din Parlamentul European joi dimineață, chiar din a doua zi a lucrărilor noului legislativ al UE. Președinta Roberta Metzola, despre care Șoșoacă le povestea mândră fanilor ei, miercuri, că „s-a albit când m-a văzut“, n-a stat la discuții. Când românca s-a apucat să urle în timpul dezbaterilor privind noul președinte al Comisiei Europene, Metzola a chemat paza, care a scos-o pe româncă în afara clădirii.

Șoșoacă făcuse circ și miercuri, în ziua inaugurală, când a ținut în plen o pledoarie pro-Rusia, a refuzat să se ridice la intonarea imnului UE, apoi a țipat pe hol, în timp ce stătea la coadă la prăjituri, că pe acolo e plin de satane. A promis că aduce și un popă, să facă o sfeștanie.

Incidentul de joi a provocat rumoare și stupefacție în Parlamentul European – așa ceva nu s-a mai pomenit în istoria acestui for. Nici măcar Nigel Farage, populistul pro-Brexit din perioada când Marea Britanie era în UE, ori extremiștii din Alianța pentru Germania (AfD) nu s-au pretat la asemenea golănii. Într-una din filmările apărute pe rețelele de socializare de la incidentul de joi, francezul Julien Hoez, consultant politic, comentează sec: „Iată-o pe Diana Iovanovici-Șoșoacă (S.O.S. România), europarlamentar român de extremă dreapta, forțată să părăsească plenul Parlamentului European după ce a întrerupt în mod repetat discursurile prin țipete, până când Metsola s-a săturat. S.O.S. România sunt cunoscuți pentru obiectivul lor de a revendica teritorii din Ucraina”.

- Advertisement -

Șoșoacă a făcut scandalul de joi în timp ce în plen se dezbătea alegerea noului președinte al Comisiei Europene – germana Ursula von der Leyen fiind favorită.

Momentul în care Roberta Metzola s-a săturat și a cerut evacuarea româncei a fost când Șoșoacă a întrerupt de mai multe ori discursul eurodeputatei Valerie Hayer, de la grupul Renew. „De câți colegi e nevoie pentru a fi escortată din sală? Cred că ați vorbit destul!“, a spus Metzola.

Merită menționat că mai ales românii din Diaspora (dar și din țară) au votat-o pe Șoșoacă destul de mult (peste 5%) pe 9 iunie, trimițând-o în Parlamentul European, unde va primi 1,5 milioane de euro net în următorii 5 ani. În schimb, n-au făcut pragul electoral și au fost lăsate pe dinafară persoane foarte bine pregătite și civilizate, care își construiseră o bună reputație printre colegii din Parlamentul European, precum Dacian Cioloș și Vlad Gheorghe.

- Advertisement -

Cum a apărut Șoșoacă la suprafața politicii românești și cine i-a trimis-o în Parlamentul European

În România, Șoșoacă a apărut – la fel ca și AUR – aparent din nimic, în primăvara lui 2020, odată cu pandemia. „Cineva“ a organizat în 2020 o adevărată campanie conspiraționistă, de agitație, cu mitinguri și acțiuni de sfidare a măsurilor sanitare, principalele personaje promovate ca luptători pentru „drepturile românilor“ fiind George Simion și Diana Șoșoacă.

Ministerul de Interne nu a luat niciodată nicio măsură la încălcările repetate ale legii, la instigările și la agresiunile comise de aceste personaje.

Ulterior, după intrarea în Parlamentul României, s-a aflat că Șoșoacă intrase în legislativ în urma unei înțelegeri între AUR și „Partidul Generalilor“, condus la vedere de conspiraționistul Ninel Peia, dar care avea în spate mai mulți ofițeri superiori din structurile vechii Securități și ale Armatei lui Ceaușescu.

Există suspiciuni că și părți din serviciile secrete române au fost implicate în această poveste.

Diana Șoșoacă a fost, până în martie 2020, o avocată foarte activă pe Facebook, care înjura guvernarea Dragnea, râdea de BOR și de tradiții precum pelerinajul la moaște și milita pentru reforme.

A dispărut din peisaj 3 luni, conturile sale au fost șterse, iar din iulie a reapărut cu o cu totul altă identitate online, de apărătoare a tradițiilor, vehementă contestatară a UE și a valorilor occidentale, conspiraționistă și antivaccinistă. În online s-a dus o masivă campanie de promovare a ei ca mare patrioată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România a lipsit la dineul oficial organizat la Casa Albă după Summit-ul NATO. Supărat, Iohannis nu s-a dus; el i-a dat invitația lui Ciucă, pe care însă americanii nu l-au primit!

* „E ca la nunta din cartier: primești o invitație, dar pot veni trei familii“. Klaus Iohannis a încălcat grosolan protocolul cărându-l neinvitat la Summit-ul NATO pe lacheul său Ciucă, arată expertul în securitare Claudiu Degeratu

* Șoșoacă, în prima zi la Parlamentul European: nu s-a ridicat la intonarea imnului UE, a țipat că „e plin de Satane” când stătea la coadă la prăjituri, a promis că aduce popa, s-a lăudat că Roberta Metsola „s-a albit” când a văzut-o

Șeful Romarm, numit de PSD, blochează producția de armament pentru Ucraina. Sindicatele acuză sabotaj, Ciolacu știe și tace

* Justiția a decis: „furtul de un miliard de euro din vaccinuri” e o minciună odinară! PSD – condamnat să-i plătească lui Vlad Voiculescu 25.000 de euro daune morale

45 COMENTARII

  1. Am trăit-o și pe asta 😃😃😃
    Se pune din ce în ce mai interesantă politica europeană la fel ca și cea română…
    Asta face un șef…liderează 😃 puțin îi va tremura mâna Metzolei înainte compatrioatei mele.

    • Adică pe coșul de fum ca Moş Craciun?
      Niciodată!
      Poate doar dacă ar fi un coș de fum industrial cu un diametru pe măsura taliei doamnei.
      I aceeași ordine de idei: nu cred ca o să termine tot mandatul ca parlamentar european!
      Motivul?
      Prea agitată, prea impulsivă, și nu in ultimul rând, prea grasă.
      Zic și eu…

  2. Domnule Udrea, de ce nu faceti Dvs. o ancheta jurnalistica: analizati profilul mediu al votantului sosocar expatriat.
    Aratati-ne si noua, publicului, a ce seamana votantul aurist din diaspora romaneasca.
    Eu cunosc o multime de Români in Europa de vest, niciunul n-a votat-o pe dobitoaca.

    Nu zic ca nu exista, pentru ca nu stiu si nu am statistici. Da cautati cativa romani in strainatate care ar votat-o pe Sosoaca si faceti un profil. Va bazati pe rezultatele lui Grebla si Ciolacu, pe care le contestati in intern, dar nu in afara granitelor.

    Aratati-ne si noua a ce seamana românul expatriat care e mai prost ca ala care munceste in tara, de a votat-o pe proasta aia.

    In afara acestei remarci: bun articolul, felicitari.

    Era clar ca mahalagioaica nu face purici multi in PE.

    • „Nu contează cine cu cine votează, contează doar cine numără voturile !” PSD și PNL s-au împreunat și au produs această spurcăciune pentru a părea ei democrați prin comparație. E un fel de a arata pisica Europei. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • In campania electorala se fac si promisiuni exagerate (…), ireale pana la basme cu eroi din prezent si din trecut. Astea nu trec fara sa interactioneze cu mintea unei parti dintre alegatori. In mintea alegatorului motivat astfel apare asteptarea unei recompense tot de basm, fara legatura cu lumea reala. Galeata si malaiul sau variatiunile pe aceeasi tema, pot fi vazute de catre acesta doar inceputul unor gratuitati si avantaje ce vor veni. Doar ca mai mereu ele raman doar ce reprezinta. Insa efectul motivatiilor si asteptarilor exagerate este diminuarea gandirii, pana la anularea ei atunci cand consumatorul de promisiuni a atins o doza extrem de ireala. Cred ca asta e mecanismul si e universal. Cumva fiecare alege realitatea din mintea lui, cea la care spera dar una nefezabila. Cand promisiunea nu livreaza, alegatorul trezit din vis cade in depresie, nici macar nemultumire. Imbunatatirea gandirii ar drege insa dependenta de povesti e mare.

  3. PS. Se pare ca balul pe care-l anticipa Babacul forumului n-a avut loc, mdr.
    Asteptam mesajul lui Babacu care sa ne explice ca nu e grav, ca toti aia care au huiduit-o pe mahalagioaica sunt niste zerouri fara importanta si ca Metsola e un neica nimeni. 🙂

  4. Spuneam de ipocrizia fara limite care face legea si in Parlamentul european.
    Sosoaca si SOS n-au fost primti in alianta cu AFD. Foarte bine, n-au fata de Europa!
    Dar cine este AFD?

    De pe g4media.ro:

    „Liderul partidului de extremă dreapta AfD din landul Turingia, condamnat din nou pentru un slogan nazist”.

    Unde mai exista principiile? Totul este o mascarada.

    • @Babacu: Zici asta pentru ca esti anti-UE, ca toti hauristii.

      Nici o ipocrizie: ipochimena noastra n-a fost dorita nici macar de scursurile Europei, ceea ce e si mai umilitor pentru ea. Cand nici scursurile nu vor de tine, inseamna ca esti o subscursura.

        • Argumente de haurist: insultele multiple. Doua categorisiri de imbecil inter-un singur comentariu.

          (Ca si cum asa-zisa ipocrizie fara limite care ar exista in Parlamentul european n-ar fi un narativ ultra-vehiculat de propaganda rusa, preluat de AUR. Nu-mi raspunde ca stiu: stramosii tai, Stalin, patriotii, blabla)

          • M J, nu merita sa-ti irosesti timpul raspunzand cuiva care, neavand argumente si nici bunul simt sa stea in banca lui, improasca cu insulte fara nicio legatura cu subiectul si nici cu adresantul.
            Se stie ca la unele partide insulta este printre metodele de descurajare a adversarilor. Probabil, el face parte dintr-un partid neinsemnat si spera ca zelul sa-i fie apreciat de Ciolacu, Simion sau Sosoaca si rasplatit.

        • Da’ ce te face sa crezi matale ca trebuie sa ma justific?
          Eu nu sunt jandarmul forumului, cei pe care-i citezi nu m-au interpelat niciodata tendentios, nici insultat pe post de argument.
          iar ala pe care-l citezi mi se pare ca si-a luat-o bine in freza. Trebuia sa mai adaug si eu vreo insulta, dupa parerea ta, asa, ca sa fie mai multe la cântar?

          • 1. Da. Ar fi de folos.
            2. Insultele la adresa tarii ar trebui sa doara cel mai tare si sa nu fie tolerate sub nici o forma.
            3. Mie nu mi s-a parut nici o clipa ca Babacu ar fi sustinut-o pe shosho. Pur si simplu a vorbit despre ipocrizie. Si nu puteti spune ca PE nu este format din ipocriti si cativa shoshokati pentru distragerea atentiei.

            S’auzim numai de bine!

          • As fi trist dacă ai ajunge la nivelul lui hahaha, ăla s-a născut prost și va muri și mai prost. Tu poți mai mult. Eu zic ca putem să avem discuții civilizate chiar în contradictoriu. Asta dacă ai chef, pe mine nu ma afectează.

  5. Votul pentru Shosho a fost un vot de protest. Adica: va bateti joc de noi, nu-i nimic, ne batem si noi joc de voi.

    Daca politicienii joaca „try to get away with it”, electoratul s-ar putea sa incerce „now I’ve got you, mf”. Chiar asa se cheama in teoria jocurilor.

    E doar o indicatie asupra masurii in care este electoratul de suparat.

    Iar acum in loc sa vorbim despre politica energetica, vorbim despre Shosho si shopârle.

    Ca sa eviti discutarea unor probleme serioase ce faci? Pai o pui pe shosho sa faca circ, iar apoi o arati pe degetul, si spui candid: de aia!

    De ce sa vorbim despre inarmare? Putem sa asteptam minuni si o mare para malaiata.

    De aceea Shosho e importanta si tolerata.

    Si daca ar fi singura, ar mai fi cumva. Dar fiecare tara are cel putin un shoshokat.

    • In game theory se presupune ca jucatorii sunt rationali si ca urmaresc sa-si maximizeze castigul. Exemplul asta al votantului rezbunator cu sine e mai degraba game theory intoarsa pe dos, i-as spune poetic looser theory. Gresesc?

      • @Plici
        Alegatorii sunt rationali. Au interese, marunte de multe ori, nu-i intereseaza binele general. (Nici nu pricep prea bine cum e cu asta, dar asta e alta poveste.)

        Daca tot e rau, macar sa avem circ. Mai rau de atata nu are cum sa fie. Presa munceste din greu sa ne convinga de asta. Astfel, oamenii cred ca politicienii oricum nu fac nimic
        Cu sau fara ei tot aia!

        Deci, daca interesele mele nu sunt luate in considerare macar sa ne distram.

        Ex: Ramona Strugaru vs Shosho

        Ramona Strugaru, inteligenta, frumoasa eleganta, vorbeste foarte bine. Dar rupta total de electorat, cuminte in PE, a votat cum i s-a spus sa voteze, inclusiv ticalosia cu interzicerea centralele de apartament.

        Deci daca tot nu suntem nici ascultati nici reprezentati, atunci foarte bine. Ia o Shoshoaka sa va strice partyul si sa infulece toate prajiturile. In Congresul American diversitatea de psihopate e fooooarte larga. Nu se rezolva nimic de interes, dar avem circ. Cred ca e un impuls general.

        Votul in ciuda este mai raspandit decat ne place sa credem. Poate Trump este cel mai bun ex de bot in ciuda.

        Iar faptul ca oamenii nu sunt ascultati va amplifica in continuare VOTUL IN CIUDA.

        • Dacă alegerile în toata UE ar fi fost organizate de comuniștii PSD+PNL, Șoșoaca ar fi ajuns Președintele Comisiei Europene 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          • Ia din față nu mai sta la coadă, c’atule vechi bolșevic 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

          • Sa nu uitam poza cu sosoaca si ciolacu la finalul consultarilor-cica!-cu partidele !Ciolacu pupand-o cu foc pe balena,iar ea nici pomeneala de circ !Sa tragem concluzia ca acesti doi tradatori kgbisti,sosoaca si simion sunt de mare ajutor pentru covrigar!

      • Maximizarea pierderilor este apanajul Parlamentului, Sistemului medical si de justitie. Daca iei fie si cea mai simpla procedura de lucru a statutului Roman, vei vedea catastrofa.

  6. Sosoaca nu e cu adevarat extremista ci e circara, mahalagioaica, populista. In functie de directia in care ii spun serviciile sa latre. Nu are ce cauta in grupul extremist. Insa ar putea exista cam in orice partid, populista fiind. Numai ca nimeni nu se recunoaste populist desi toti fac promisiuni mincinoase.

  7. Opi cum, că doar e aleasa „noastră”. E oglinda României… o șară care merită să dispară de pe hartă (țara secu de la Scînteia cea neo-adevărată, organ de manipulare si cenzura a șoșocilor)

  8. În acest caz nu e vorba de scandal ci de patologie. Ea provine și din lipsa educației și lipsei de discernământ a celor care i-au dat votul. Rușinos. Tot mai jos.

  9. Are impact sceneta asta in situatia in care mai sunt nominalizati si alti romani la alte posturi europene disponibile, lideri de grup .. ? Siegfried Muresan si Stefanuta au avut bafta ca a fost dupa si nu inainte.

    • Buna observatie. De fapt asta e o tehnica militieneasca-securistica.

      La demonstratii intotdeauna era un numar de „infiltrati”. Scapati de la nebuni, copii de tigani, dubiosi. Li se dadea cativa bani si li se cerea sa scandeze aiurea, sa se strambe, chestii de astea. Veneau televiziunile, toate obiectivele pe dubiosi. Titlul la TV? Societatea civila protesteaza impotriva …

      Asta si cu Shosho. Ea e nebuna care tine blocate obictivele si compromite Romania. Tehnici mili-secu de pe vremuri.

      De aceea SOS nu trebuie sa mai intre in Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -