Ziarul martiric al lui Gorbaciov o elogiază pe Kovesi și dă de pământ cu PSD: „Este succesorul Partidului Comunist al lui Ceaușescu!”

1
3035

Am trăit s-o vedem și pe asta! Rușii, care au adus comunismul în Europa la începutul secolului trecut (mai precis, în 1917, odată cu Revoluția Bolșevică a lui Lenin, Troțki și Stalin), sunt acum cei mai acizi contestatari ai regimului PSD. Nu e vorba însă de puterea de la Moscova, pe care o deține autoritar Vladimir Putin, ci de o bună parte a opoziției: echivalentul din România al partidelor de dreapta.

Culmea, o critică aprigă a guvernării PSD din România vine chiar de la ultimul președinte comunist al URSS, Mihail Gorbaciov. La 88 de ani, acesta este acționar la ziarul moscovit „Novaia Gazeta”, publicație cu tematică politico-socială.

„Novaia Gazeta” e renumită pentru orientarea sa liberal-democratică, de opoziție totală față de regimul președintelui Vladimir Putin și al premierului Dimitri Medvedev. Cele mai multe acțiuni sunt deținute de colectivul redacțional. Acționari celebri sunt Mihail Gorbaciov, cu 10%, și afaceristul Aleksandr Lebedev, cu 14%. Aceste cifre par a fi mai mult pe hârtie. În realitate, marele șef e Gorbaciov. Fără el, un asemenea ziar n-ar fi apărut prea curând.

„Novaia Gazeta” a luat naștere în 1993, bazându-se pe ziariști migrați în masă de la „Komsomolskaia Pravda”. Cine i-a adus? Tocmai Mihail Gorbaciov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace în 1990. A investit o parte din banii primiți pentru mult râvnitul premiu în amenajarea redacției. A cumpărat inclusiv cele mai performante computere din acea perioadă: Pentium P5, lansate de Intel.

„Păpușarul Dragnea a făcut tot posibilul s-o elimine pe Kovesi”

Într-un articol apărut în luna martie a acestui an în „Novaia Gazeta”, când se știa deja că Laura Codruța Kovesi are cele mai mari șanse de a deveni procuror-șef european, oamenii lui Gorbaciov au fost foarte tăioși la adresa PSD.

„Punctul culminant al mandatului Laurei Kovesi la DNA a fost condamnarea lui Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, de către Înalta Curte de Casație și Justiție a României, la 3,5 ani de închisoare pentru abuz de putere.

Nu este surprinzător faptul că elitele din România o percep pe Kovesi drept inamicul numărul 1, iar păpușarul Dragnea a făcut tot posibilul pentru a o elimina pe Kovesi, procuror-șef, care nu trăiește din mâna unui guvern de buzunar.

În iarna anului 2018, social-democrații au susținut, în mod solemn, că DNA este o ramură a «statului paralel» (analogul românesc al «agentului de influență străină» de la noi; din fericire, doar declarativ și fără bază legislativă).

Pentru a evita confuziile terminologice, social-democrații români nu au nicio legătură cu democrația socială autentică în stil occidental. În România, acest partid este succesorul Partidului Comunist al lui Ceaușescu, care a supraviețuit după împușcarea liderului său în 1989 prin mai multe reîncarnări haotice, care și-au găsit un refugiu liniștit sub pretextul idealurilor de dreptate socială, solidaritate și libertate.

Moștenitorii români ai lui Ceaușescu s-au concentrat asupra principalului lucru pentru care au ajuns la putere: modificări ale legislației cu scopul de a scăpa de anchetele penale și de penitenciare.”

„Simbol al luptei poporului român cu propria putere coruptă”

Ziarul fondat de Mihail Gorbaciov susține că Uniunea Europeană și-a găsit cel mai eficace procuror pentru a aplica legea cu fiecare literă.

„Parchetul European este dotat cu suficiente competențe pentru a aduce anchetele în fața instanței, fără a ține cont de obstacolele puse de elitele locale. Acest mecanism diabolic urmează să fie condus de Laura Kovesi. Un procuror român care aproape că a învins corupția din România. Fostul procuror-șef al DNA a trimis atât de mulți hoți puternici în buncăr, încât s-au format cozi de către cei care doreau să depună mărturie împotriva ei.

Nu e motiv de mândrie națională când un compatriot de-al tău urmează să fie promovat în funcția de procuror general al Uniunii Europene? Cu toate acestea, autoritățile române au făcut tot posibilul să împiedice alegerea unei concetățene. S-a ajuns la absurd: reprezentanții PSD-iști ai României în Parlamentul European votează în unanimitate împotriva candidaturii lui Kovesi!

Pentru Bruxelles, Kovesi este atât un simbol al luptei poporului român cu propria putere coruptă, cât și un simbol al democrației în sine a Uniunii Europene.”

Uciși pentru că au demascat corupția din Rusia

De-a lungul anilor, numeroși jurnaliști ruși de la „Novaia Gazeta” au plătit cu viața pentru dezvăluirile pe care le-au făcut despre politicieni corupți.

  1. Igor Domnikov, redactor la Departamentul Proiecte Speciale. Pe 12 mai 2000, jurnalistul a fost bătut violent pe strada Pererva din Moscova. A decedat la spital, pe 16 iulie 2000, în urma unui puternic traumatism cranian.
  2. Viktor Polkov, activist împotriva războiului civil din Cecenia. Ucis la data de 18 aprilie 2001 la ieșirea din satul Alhan-Kala. Asupra mașinii sale au fost executate rafale de mitralieră.
  3. Iuri Scekocișin, coordonator al Departamentului care se ocupa cu activitatea criminală din Rusia. A murit în chinuri, în urma unei otrăviri, la data de 3 iulie 2003.
  4. Anna Politkovskaia, jurnalistă care s-a ocupat de conflictul din Cecenia. Împușcată mortal în liftul blocului în care locuia, pe 7 octombrie 2006.
  5. Stanislav Markelov și Anastasia Baburova, jurnaliști care au anchetat moartea lui Dominkov. Executați în stil mafiot în centrul Moscovei, cu gloanțe în cap, la data de 19 ianuarie 2009.
  6. Natalia Estemirova, editorialist. Ucisă cu mai multe gloanțe în cap și piept. A fost aruncată într-o pădure din Ingușetia.

CITIȚI ȘI:

Ucigașul olandez era prădător cu experiență. A stat mulți ani în pușcărie pentru agresiuni sexuale. Eliberat condiționat, și-a mutat „operațiunile” în România

Criminalul olandez ar fi putut avea doi complici români: o femeie 62 de ani și un bărbat de 37 de ani. Coincidențe suspecte

Film horror în Dâmbovița. Fetiță de 11 ani omorâtă de un pedofil olandez. Încolțit în Olanda, acesta s-a sinucis, intrând cu mașina într-un camion

PSD își mai ascunde un hoț în spatele imunității. Fostul ministru Bodog a aplicat „schema lui Dragnea” (angajări fictive), dar nu poate fi anchetat de procurori

Manevrele lui Gino Iorgulescu: și-a scos din țară fiul ucigaș în ciuda opoziției medicilor și fără a fi înștiințați procurorii

Unul dintre marii criminali de la Revoluție a pățit-o! Un vecin a intrat peste el în casă și l-a bătut pentru că dăduse muzica prea tare

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

1 COMENTARIU

  1. Dacă până și Gorby & asociații încadrează gaszka trădătoare interlopă a PSD’ului (creat de tziganul zlătar trădător bolșevik Iliescu, ascuns sub diferite denumiri de 30 de ani încoace !) în urmașii teroriștilor roșii ceaușiști din 12/1989, noi, cetățenii onești români care i’am perceput așa încă de la început ce să mai zicem ?! Doar să rămânem cu ‘satisfacția’ că nu ne’am înșelat și că ei au fost cei care au înființat și dezvoltat acel stat paralel de care tot ‘cotcodăcesc’ de ani de zile, alături de seku, magistrați corupți, milițieni, fosta nomenklatură rosie, interlopi, analfabeți, pușcăriași, ariviști …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here