Vlad Voiculescu, ironie ieftină: „Recunosc că în ianuarie nu ne-am gândit să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”

1
1168
În centru: Florin Cîțu și Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății dat afară în aprilie de premierul Florin Cîțu, a comentat ironic, pe pagina sa de Facebook, faptul că Guvernul a lansat acum o campanie de informare numită “Ce conține vaccinul”, ideea fiind lansată în ianuarie de ministerul pe care-l conducea. Voiculescu își face mea culpa, sarcastic, spunând că nu s-a gândit atunci să-l bage pe Cîțu în videoclipuri.

Pe 16 ianuarie 2021, Ministerul Sănătății posta un filmuleț viral pe internet, în care se explica pe înțelesul tuturor ce sunt vaccinurile anti-Covid, titlul fiind “Ce conține vaccinul”.

Aceasta era parte a acțiunii de informare a publicului pe care ministerul o demarase, completată de multe alte ințiative, cum ar fi aceea a publicării zilnice a datelor despre pandemie și a centrelor de vaccinare (care a și declanșat un scandal uriaș).

Vlad Voiculescu a fost atunci linșat mediatic de Antena 3 și România TV. Campaniei împotriva sa i s-au alăturat treptat și alte instituții media, dar și politicieni – inclusiv din PNL.

Premierul Cîțu i-a cerut un raport de activitate, în care Voiculescu a prezentat inclusiv spoturile de informare și campania de pe Facebook, în care se prezentau date și se combăteau fake-news-uri. Și pentru acest lucru a fost criticat și ironizat, unele publicații titrând că i-ar fi prezentat lui Cîțu “clicurile și afișările”.

Acum, Guvernul a demarat o campanie de informare despre vaccinare sub exact același titlu folosit de Voiculescu în ianuarie: “Ce conține vaccinul?”. Este vorba despre 11 spoturi care vor fi difuzate de mass-media gratuit, campania fiind de informare publică.

În replică, Vlad Voiculescu a scris pe Facebook: Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului”.

Și un post-scriptum bazat pe o ironie ieftină: „Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă, vulgară în Parlament. Orban i-a tăiat microfonul, anarhista a strigat: „Dvs. nici măcar un minut nu rezistați!”

* VIDEO. „Patriotul” George Simion l-a confundat pe Eminescu cu Bamboi! Și din Bamboi a recitat, grav, în fața națiunii!

* Tolontan e anchetat de tabăra denunțătorului său, primarul Băluță! De dosar se ocupă soțul avocatei care a luat bani de la clanul Goleac, despre care au scris ziariștii. În tablou apar și două deputate PSD, dar și nașul fugar Daniel Dragomir

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* Emilia Șercan i-a distrus pe șantajiștii care conduceau Academia de Poliție: 3 ani de închisoare + 80.000 de lei daune morale + muncă în folosul comunității + funcții pierdute

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* VIDEO. Mama jurnalistului răpit de Lukașenko: „L-au lovit la nas, i-au acoperit vânătăile cu pudră. L-au strâns de gât ca să scoată dovezi de la el”

* Finală fabuloasă în Europa League: Villarreal – Manchester United 11-10 la penalty-uri! Al patrulea trofeu pentru antrenorul Unai Emery

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ieftină sau nu…, ironia asta putea să lipsească din postarea lui Vlad Voiculescu…

    Era de ajuns să sublinieze acolo REALITĂȚILE (!) consemnate în acest articol, cităm:
    ” (…) Premierul Cîțu i-a cerut un raport de activitate, în care Voiculescu a prezentat inclusiv spoturile de informare și campania de pe Facebook, în care se prezentau date și se combăteau fake-news-uri. Și pentru acest lucru a fost criticat și ironizat, unele publicații titrând că i-ar fi prezentat lui Cîțu “clicurile și afișările”.
    Acum, Guvernul a demarat o campanie de informare despre vaccinare sub exact același titlu folosit de Voiculescu în ianuarie: “Ce conține vaccinul?”. Este vorba despre 11 spoturi care vor fi difuzate de mass-media gratuit, campania fiind de informare publică. (…) „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here