Vine CIUMA Ciumelor. Tudorel „coace” o nouă ordonanţă care îngroapă justiţia la picioarele lui PSDragnea! Secţia marionetei Adina Florea „rade” totul

1
1898
Adina Florea. pusă de Tudorel Toader la șefia Secției Speciale, ca să slujească intereselor PSD

Nenorocire după nenorocire. Nici n-au intrat bine în vigoare legile justiţiei modificate în forma PSD-ALDE, că Tudorel Toader pregăteşte o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea lor. Astfel, potrivit proiectului de OUG, Secţia pentru Procurori din CSM va fi eliminată din procedura de numire a şefilor marilor Parchete (DNA, DIICOT, Parchetul General).

De asemenea, ministrul Justiţiei vrea să-i dea şefului Secţiei speciale de investigare a magistraţilor puteri depline. Această secţie i-a făcut dosar politic lui Kovesi, pe baza unor simple vorbe ale unui inculpat fugar (Sebastian Ghiţă). Adina Florea, cea care o anchetează pe Kovesi la comanda clanurilor penale, este favorita lui Toader la şefia DNA.

Plenul CSM este pro-PSD, dominat de șefa CSM, Lia Savonea, în vreme ce Secția pentru procurori, nu. Prin urmare, Tudorel vrea să elimine Secția pentru procurori, deși filozofia noilor legi ale Justiției promovate de PSD-ALDE era tocmai să separe cariera judecătorilor de cea a procurorilor.

De notat că în ce privește numirile la conducerea instanțelor, ministrul Justiției a lăsat atribuția la Secția pentru judecători a CSM întrucât aceasta, ca și plenul, este dominată și controlată de Lia Savonea, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, fost întrebat, luni, dacă a discutat cu ministrul Justiţiei despre ordonanţele promise de acesta şi care nu au fost depuse, Dragnea replicând că el pe acest subiect nu mai discută cu Tudorel Toader niciodată.

Întrebat când se va rezolva problema ordonanţelor promise de către ministrul Justiţiei, Dragnea a răspuns: „Nu ştiu”.

Întrebat în continuare dacă a discutat cu Tudorel Toader despre acest lucru, liderul PSD a replicat: „Am spus de mai multe ori, şi m-aş bucura să mă credeţi, că eu pe acest subiect nu mai discut cu dl Toader niciodată”, a spus Liviu Dragnea.

CITIŢI ŞI:

PNL încearcă să desființeze „Secția lui Tudorel”. Proiect de lege

Lazăr poate opri dosarul anti-Kovesi făcut de grupul organizat Ghiţă-Adina Florea-Tudorel-Dragnea după model mafiot

Tudorel Toader ÎNJUNGHIE România şi Europa în spate. Anunţă UE că va da ordonanţa infractorilor, speriat că PSD şi ALDE îl vor demite

 

1 COMENTARIU

  1. Mai întâi, au fost implicați foști agenți israelieni Mossad de la Black Cube ( pe bani buni, se vorbește de milioane de euro) pentru a o compromite pe d-na Kovesi și a o elimina ulterior din viata publică. Iată ce scrie prestigiosul și credibilul ziar belgian Le Soir :
    „Black Cube a fost recrutat de Daniel Dragomir, fost agent SRI, care a refuzat să reveleze numele clienților chiar și după arestare. Din câte știm, Daniel Dragomir le-a spus israelienilor că acționează în numele șefului SRI. Le-a promis că îi va lăsa să folosească mijloace tehnice sofisticate pentru a supraveghea si înregistra pe procurorul șef al DNA.”

    Acolo unde spionajul a dat chix, Bubico Toader preia și continuă astăzi asaltul împotriva d-nei Kovesi pe calea schilodirii și aservirii justiției românești, deturnând-o de la activitatea si menirea ei de a servi in interesul public general si forțând-o să se prostitueze iăn interesul unui grup de indivizi certați cu legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here