Viktor Orban, precum Ceaușescu: toate ziarele locale din Ungaria au publicat pe prima pagină un interviu cu premierul maghiar, cu aceeași poză și același titlu!

1
2533
Pagina 1 la 16 ziare locale. Sursa foto: 444.hu

Regimul Viktor Orban a transformat presa maghiară într-o caricatură. Ziare importante au dispărut, altele au renunțat la orice atitudine critică, iar presa locală tocmai a oferit o mostră de servilism extrem.

Toate ziarele locale din Ungaria au publicat pe prima pagină, în Ajunul Crăciunului, un interviu cu premierul Viktor Orban, cu același titlu și aceeași fotografie a acestuia, relatează 444.hu.

Indiferent în ce colț al țării trăiești, urmare a centralizării ziarelor locale, nu vei rata interviul de Crăciun al lui Viktor Orban, pentru că toate ziarele locale au aceeași fotografie cu premierul și același titlu pe prima pagină, scrie 444.hu.

Potrivit sursei citate, aceasta nu este o premieră. Și înaintea alegerilor din Ungaria, ziarele locale au avut pe prima pagină fotografia lui Viktor Orban și au publicat un interviu cu premierul maghiar.

Deși membră a Uniunii Europene, Ungaria a făcut pași mari spre un regim dictatorial, în care măsurile discreționare ale Puterii sunt tot mai frecvente.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

POVEȘTI LA GURA SOBEI: Zăpada

1 COMENTARIU

  1. Sa nu exageram… Orban nu e Ceasescu…Orban nu a luat curentul seara , oamenii nu primesc mancare prin portie cum pe vremea lui Ceasescu, si Orban nu a facut cum facea Ceasescu cu masinile ca azi poti sa mergi cu masina maine nu, nu trebuie sa stai la coada pentru butelii etc…cum era e premea Ceasescu,deci…. Orban chiar e un politician bun, carismatic, are visiune si protejeaza Crestinismul, protejeaza familia poporu, sprijineaza tinerii sa faca familii cu bani cu masina….Deci cer si pamant, Noi ce de nu avem un presedinte cum Orban?? Iohannisul asta nu tine cu popor…. numai votul trebe de la noi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.