Acasă Umor VIDEO. ÎPS Teodosie era să cadă de pe cisternă. "Dacă nu se...

VIDEO. ÎPS Teodosie era să cadă de pe cisternă. „Dacă nu se prindea de bară, pica direct în iad!”

Cu o zi înaintea Bobotezei, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie (fost Snagoveanul, supranumit „Șpagoveanul”), a sfințit supranumit o cantitate-record de apă: peste 250.000 de litri, îmbuteliată în 200.000 de sticle de plastic.

Teodosie s-a cocoțat pe o cisternă, dar era cât pe ce s-o pățească. Tomitanul s-a împiedicat la capătul scării care l-a ajutat să urce la cucurigu. S-a prins însă cu mâna de bara de susținere şi s-a redresat, reuşind să sfințească uriaşa cantitate de apă, să fie agheasmă pentru toată lumea.

Agheasma Mare va fi oferită duminică, după slujba de la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța, credincioşilor care vor participa la Bobotează.

Pățania Tomitanului a fost comentată sarcastic de kmkz.ro, într-un articol cu titlul: „Teodosie era să cadă de pe cisternă. Dacă nu se prindea de bară, pica direct în iad!”

Textul e în aceeaşi notă: „S-a împiedicat Preacercetatul penal Teodisie Tomitanul și era să cadă de pe cisterna cu apă de la robinet în curs de sfințire. De unde se vede cât se poate de clar că Dumnezeu nu doarme, ci pune piedici!”

loading...

2 COMENTARII

  1. Ancorati-l bine data viitoare ca popa ipeseu sau imeseu teodosie nu se lasa pana nu cade in cisterna ca pliculețul de ceai.Dupa camionul lui mos craciun exista si cisterna lui teodosie,ambele cu RAR si rovinieta neplatite.Teodosie e singurul popa posesor de cisterna din BOR?!! Pai nu cumpara mereupreafericitu’ daniel cate o cisterna a mantuirii neamului la fiecare episcopie?!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările