luni, aprilie 22, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Șocant! Un ocupant rus se încălzește chiar lângă trupul camaradului său...

VIDEO. Șocant! Un ocupant rus se încălzește chiar lângă trupul camaradului său cuprins de flăcări. E pulverizat apoi de muniția detonată din buzunarele acestuia

-

Pe rețelele de socializare ucrainene au apărut imagini absolut șocante cu un ocupant rus care se încălzește chiar lângă trupul cuprins de foc al camaradului său. Cinicul „denazificator” sfârșește rău: el este spulberat când se detonează muniția din buzunarele militarului incendiat.

Înainte de a-i veni ideea să se încălzează la focul întreținut de arderea cadavrului unui camarad, militarul rus umblă aparent „plictisit” printr tranșeu, de parcă ar fi om de pază în vreun poligon, nu luptător aflat în prima linie a frontului, într-un război de ocupație.

La un moment dat, „denazificatorul” decide să se „odihnească”. El se întinde pe pământul înnoroit, dar se simte incomod din cauza frigului. Se ridică, se apropie de cadavrul incendiat al unui „tovarăș” de arme și, în loc să stingă flăcările ca un bun „pacificator”, adoptă o poziție relaxată și se „desfată” cu o porție de căldură.

„Confortul” durează doar câteva secunde, până când se detonează întreaga muniție existentă în buzunarele invadatorului defunct și-l spulberă și pe el.

- Advertisement -

„Un «iepure» nu foarte inteligent a decis să se încălzească alături de cel de-al 200-lea tovarăș, care era în flăcări, dar muniția care ardea în geantă a făcut corecturile de rigoare”, scrie ironic canalul de Telegram „Cercetașul”.

Conform jurnalistului și expertului militar Iuri Butusov, luptătorul putinist din clipul video ar trebui să fie nominalizat postum pentru „Premiul Darwin” în urma „sclipirii” sale „geniale”.

Evenimentul de neconceput s-a consumat pe câmpul de bătălie din regiunea Zaporojie și a fost filmat de un militar ucrainean al Brigăzii 3 operative „Spartan” din cadrul Gărzii Naționale.

- Advertisement -

Iuri Butusov: „Părea că militarii ruși nu mai pot surprinde cu nimic, dar nu! Următorul «geniu» se înscrie la coadă pentru Premiul Darwin, hotărând să se întindă lângă colegul lui incendiat cu o surpriză ieșită din buzunare sub formă de muniție”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI: 

„N-aș bombarda Polonia acum, i-aș lovi pe români. Știți de ce? Au devenit prea aroganți. I-aș pune la locul lor“. Discuții în direct, la principalul talk-show de la Rossia 1

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -